Έπαθε έρωτα

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη... φόρα τον σύντροφό της

Must Read

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι τρελά ερωτευμένη!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει να απολαμβάνει η κόρη της Μιμή Ντενίση, Μαριτίνα, μαζί με αγαπημένους φίλους και τον σύντροφό της.

Μετά τις ανέμελες στιγμές στο εξοχικό στον Θεολόγο με τη μητέρα της, τώρα απολαμβάνει την παρέα του αγοριού της στην Κρήτη.

Το τελευταίο διάστημα η Μαριτίνα Ντενίση είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου δημοσιεύει στιγμές της καθημερινότητάς της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαριτίνα Ντενίση δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη, στις οποίες μας δείχνει πρώτη φορά τον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι επέλεξε να συνδυάσει τις διακοπές του και με τους φίλους του. Οι δυο τους ήταν πολύ αγαπημένοι, με τη χαρά τους να αποτυπώνεται και στα στιγμιότυπα που ανάρτησαν.

Η Μιμή Ντενίsη αγαπά πολύ την κόρη της και είναι ακόμη υπερπροστατευτική μαζί της. Η δημοφιλής ηθοποιός είχε πει για τη μητρότητα: «Δεν είναι εύκολο μία γυναίκα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί γιατί πρέπει να κρατά δύο ρόλους. Η Μαριτίνα, ακόμα και σήμερα που είναι 23 χρόνων, μου ζητάει να είμαι πιο μαμά παρά μπαμπάς. Της είπα ότι έχει δίκιο αλλά ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος και πρέπει να είμαι μαμά και μπαμπάς. Αλλος δεν υπάρχει να πληρώσει το καλό σχολείο, το καλό πανεπιστήμιο, το εξωτερικό. Της είπα την πραγματικότητα, ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα, από τότε που ήταν δύο ετών. Θεωρώ ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια για όλα τα πράγματα, για οτιδήποτε. Οι πολλές έξοδοι και τα φλερτ που είχα κόπηκαν όταν απέκτησα τη Μαριτίνα. Η κόρη μου δεν είδε άλλον άντρα να έρχεται στο σπίτι έκτος από τον Σωτήρη Πολύζο με τον οποίο παντρευτήκαμε. Δεν πιστεύω στις ανύπαρκτες μαμάδες, πρέπει τα παιδιά να βλέπουν ότι η μαμά υπάρχει. Δεν έχασα ποτέ τον έλεγχο της Μαριτίνας, αισθανόταν πάντα ότι ήμουν πάνω από το κεφάλι της κι ας έλειπα στο θέατρο».

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This