Νέο αμόρε!

Η Γωγώ Φαρμάκη βρήκε ξανά την ευτυχία στην αγκαλιά του ποινικολόγου Μαρίνου Μαρίνη - Η γνωριμία στη γιορτή του Ουγγαρέζου και η πρώτη επίσημη εμφάνιση στον γάμο της Βαλαβάνη

Must Read

Νέα σελίδα ζωής για τη Γωγώ Φαρμάκη! Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός διανύει μία πολύ ωραία περίοδο στην προσωπική της ζωή, κι αυτό φαίνεται!

Η γνωστή influencer ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο κοινές φωτογραφίες με τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 35χρονο ποινικολόγο Μαρίνο Μαρίνη, με τον οποίο είναι σε σχέση από τον περασμένο Απρίλιο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πάρτι για την ονομαστική εορτή του Δημήτρη Ουγγαρέζου, τον Οκτώβριο του 2023. Πέρασαν έξι μήνες, όμως, για να ξανασυναντηθούν, και αφορμή γι’ αυτό ήταν η επίσκεψη της Γωγώς Φαρμάκη στο γραφείο του Μαρίνου Μαρίνη, από τον οποίο χρειάστηκε μία νομική συμβουλή.

Ο Μαρίνος Μαρίνης θεωρείται επιτυχημένος δικηγόρος, με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο, και έχει το δικό του γραφείο στο Κολωνάκι.

Ακόμη, είναι επιστημονικός σύμβουλος της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Οσοι γνωρίζουν τη Γωγώ λένε πως στον 35χρονο ποινικολόγο την κέρδισε πρώτα από όλα το χιούμορ του, αλλά και ένα κοινό χόμπι. Και οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια! Το φετινό καλοκαίρι, το πρώτο τους, ουσιαστικά, ως ζευγάρι έφτιαξαν βαλίτσες για πολλά μέρη, όπως Κρήτη, Αστυπάλαια, Ζαγοροχώρια.

Στην Κρήτη, μάλιστα, έκαναν και την πρώτη «επίσημη» εμφάνισή τους ως ζευγάρι, στον γάμο της πρώην παίκτριας του «Survivor» Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν. Να τονίσουμε ότι η Γωγώ Φαρμάκη από τις 7 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο My Radio 104.6 στα FM, από τις 14.00 έως τις 16.00, κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ συνεργάζεται στα ερτζιανά και με τον Φάνη Λαμπρόπουλο για την Κύπρο. Οι δυο τους παρουσιάζουν καθημερινά τη ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινή Φάπα» στον Super FM, από τις 6.30 έως τις 8.30.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Γωγώ Φαρμάκη είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή της. Ποιος δεν θυμάται το αιματηρό σκηνικό του 2011 με εμπλεκομένους τη Γωγώ, την αδελφή της Ολγα και τον επιχειρηματία Αγγλούπα στο διαμέρισμά της στο Παλαιό Φάληρο! Τότε το Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης τριών ετών και ενός μηνός στον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα, καθώς κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία για τον πυροβολισμό σε βάρος της Γωγώς Φαρμάκη, αδελφής της τότε συντρόφου του Ολγας, τον Νοέμβριο του 2011.

Ο παρ’ ολίγον φόνος της Γωγώς Φαρμάκη από το όπλο του επιχειρηματία, ωστόσο, έγινε μακρινή ανάμνηση το 2013, αφού ο εξώδικος συμβιβασμός φαίνεται ότι βοήθησε τις πληγές να κλείσουν.

Δύο χρόνια μετά το αιματηρό συμβάν, ξανά στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο, η Γωγώ Φαρμάκη δέχτηκε να συναντήσει τον Αλέξανδρο Αγγλούπα για να τα βρουν. Οι δύο πλευρές συμφιλιώθηκαν και ο επιχειρηματίας την επισκέφτηκε και στο θέατρο, όπου έπαιζε ως ηθοποιός μαζί με την αδερφή της.

Ωστόσο, το 2021 ο Αλέξανδρος Αγγλούπας έχασε τη δικαστική μάχη στον Αρειο Πάγο για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Γωγώς Φαρμάκη, και έτσι παραμένει η ποινή που του είχε επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This