Με τη… γίδα στην πλάτη πιάστηκε ο Σαλονικιός «Mr fitness»

Must Read

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού» του fitness, προσφέροντας με το… αζημίωτο «συμβουλές» για fit σώμα με γυμναστικές ασκήσεις και διατροφή, να κατέχει κοκαΐνη και αναβολικά, τα οποία υποτίθεται πως… κατακεραύνωνε.

Πρόκειται για 28χρονο που μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά η δράση του έχει επεκταθεί ιντερνετικά σε όλη την Ελλάδα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και sites στα οποία έχουν πρόσβαση όσοι τον πληρώνουν για να τους συμβουλεύει πώς να φτιάξουν γραμμωμένο σώμα, με ασκήσεις γυμναστικής και υγιεινή διατροφή.

Κάθε μέλος πληρώνει τουλάχιστον 50 ευρώ για τις… συμβουλές του Θεσσαλονικιού «γκουρού» του fitness, ενώ κάποιοι καταβάλλουν μεγαλύτερα χρηματικά ποσά για πιο εξατομικευμένες συμβουλές για διατροφή και ασκήσεις γυμναστικής.

Στις διαδικτυακές συμβουλές που δίνει σε βίντεο στο διαδίκτυο και σε σεμινάρια που διοργανώνει, ο 28χρονος κατηγορούσε υποκριτικά όσους φτιάχνουν μπράτσα καταφεύγοντας στην «εύκολη» λύση των αναβολικών.

Ομως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», πιάστηκε ο ίδιος με τη… γίδα στην πλάτη, έχοντας στην κατοχή του αναβολικά και κοκαΐνη, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ο μύθος που είχε φτιάξει στο Instagram και στα άλλα social media ότι δήθεν είχε «χτίσει» το σώμα του με γυμναστική και υγιεινή διατροφή.

Ο 28χρονος συνελήφθη το καλοκαίρι από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Λάρισα, σε έλεγχο ενώ οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητό του. Σε τσαντάκι του βρέθηκαν 20 δισκία του αναβολικού φαρμάκου Winstrol των 10 ml και ένα γυάλινο φιαλίδιο που περιείχε τεστοστερόνη σε υγρή μορφή, βάρους 1,5 ml. Επίσης, μέσα στο αμάξι βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μέσα σε νάιλον περιτύλιγμα κοκαΐνη σε σκόνη και βραχάκια μικτού βάρους 8,3 γραμμαρίων. Συνεπιβάτης του ήταν μια 18χρονη, με την οποία φαίνεται πως κατείχαν από κοινού τα ναρκωτικά.

Ο 28χρονος παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και η υπόθεση στο ακροατήριο πήρε αναβολή. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την ποινική εξέλιξη για την κατοχή των ναρκωτικών, δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα ως προς την επαγγελματική του ενασχόληση με το fitness και το αν τα μπράτσα που… τάζει στους πελάτες του είναι όντως με ασκήσεις γυμναστικής και υγιεινή διατροφή, και όχι με αναβολικά ή τεστοστερόνη, όπως αυτά που βρέθηκαν στην κατοχή του…

Ας σημειωθεί ότι το Winstrol αποτελείται από τη συνθετική αναβολική στεροειδή ουσία στανοζολόλη και χρησιμοποιείται για την αύξηση της μάζας σώματος και την καύση του επιπλέον λίπους.

Αν μη τι άλλο θα πρέπει να γίνει έρευνα από την Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης αλλά και από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς, εκτός από τα σεμινάρια για να αποκτήσουν οι πελάτες του fit σώμα, παρέχει τους τελευταίους μήνες συμβουλές και για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στην εφημερίδα μας, δεκάδες «πελάτες» του που δέχονται τις συμβουλές του προμηθεύτηκαν κρυπτονομίσματα και περιμένουν να κερδίσουν από αυτά. Στην πράξη, έχουν εγκλωβιστεί, και το επόμενο διάστημα αναμένεται να σκάσει η «φούσκα» των κρυπτονομισμάτων που αγόρασαν.

Ολες αυτές οι συμβουλές δίνονται με το… αζημίωτο, αλλά χωρίς να έχει καταβληθεί φόρος για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Χιλιάδες ευρώ καταλήγουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του ινσταγκράμερ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δίχως να φορολογηθούν.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί οι φορολογικές και οι αστυνομικές Αρχές της χώρας τον αφήνουν να δρα ανεξέλεγκτα…

Πηγή: Espresso

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This