Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κέιτζ

Η Espresso έβγαλε «λαβράκι«

Must Read

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ να βρίσκεται στη χώρα μας και να κρύβεται από όλους τους δημοσιογράφους και όλα τα ΜΜΕ που τον κυνηγούσαν, χωρίς να έχει διαρρεύσει καμιά φωτογραφία επί ελληνικού εδάφους, ωστόσο ύστερα από αγώνα δρόμου η «Espresso» κατάφερε να τον εντοπίσει.

Οπως σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, στις αρχές του καλοκαιριού, είχαμε αναφερθεί στη νέα του ταινία με θέμα την παιδική ηλικία του Ιησού Χριστού, με τίτλο «Ο γιος του ξυλουργού», έτσι και τώρα, λίγες ημέρες πριν από το τέλος των γυρισμάτων και την αναχώρησή του για τις Ηνωμένες Πολιτείες, καταφέραμε να εντοπίσουμε όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την πολυτελή βίλα που έχει νοικιάσει στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Ναι, στην ήσυχη παραθαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα, θέλησε να μείνει ο χολιγουντιανός σταρ. Μια περιοχή προστατευμένη από αδιάκριτα βλέμματα, παπαράτσι και τηλεοπτικές κάμερες.

Εχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που ο Νίκολας Κέιτζ μαθεύτηκε ότι θα βρεθεί στη χώρα μας για τη νέα του ταινία. Κάτω από άκρα μυστικότητα, από τον περασμένο Απρίλιο η κινηματογραφική εταιρία η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή προετοίμαζε το έδαφος για να έρθουν τόσο ο Νίκολας Κέιτζ όσο και οι συμπρωταγωνιστές του, που είναι εξίσου σημαντικοί. Σχεδόν κανείς σε ολόκληρο τον κόσμο δεν γνώριζε για τη νέα ταινία του, με τα συνεργεία στα βουνά των Μεγάρων να έχουν πάρει… φωτιά προκειμένου να στήσουν το συγκλονιστικό σκηνικό, που διαδραματίζεται στα χρόνια του Ιησού στην Ιερουσαλήμ. Την ταινία άλλωστε σκηνοθετεί ο πασίγνωστος Αιγυπτιοαμερικανός Lotfy Nathan, ο οποίος σκοπεύει να φωτίσει μια σπάνια ειπωμένη πλευρά της παιδικής ηλικίας του Ιησού, με μια εικόνα πολύ εντυπωσιακή λόγω των θαυμάτων που έκανε. Η κινηματογραφική εταιρία παραγωγής Cinenovo, με έδρα το Παρίσι, και η Spacemaker, με έδρα το Λος Αντζελες, έχουν αναλάβει τη διεκπεραίωση του μεγάλου κινηματογραφικού εγχειρήματος, ενώ η ταινία προσδοκά να σαρώσει στο box office!

Η κινηματογραφική εταιρία στο προφίλ της στα social media αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ιστορία του Ιησού όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Οι Nicolas Cage, FKA Twigs και Noah Jupe θα πρωταγωνιστήσουν στο “Carpenter’s Son”, μια ταινία που θα περάσει στην Ιστορία»! Αν και η «Espresso» σχεδόν καθημερινά βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας, τα μέτρα ασφαλείας ήταν τόσο αυστηρά που κανείς δεν μπορούσε να απαθανατίσει τον Κέιτζ, ακόμα και αν επρόκειτο για τηλεφακούς χιλιομέτρων, καθώς ο ίδιος ήθελε να αποφύγει να δείχνει πώς θα μεταμορφωθεί σε Ιωσήφ, πατέρα του Ιησού. Και ενώ πιστεύαμε πως δεν είχαμε καμιά ελπίδα για ένα φωτογραφικό κλικ του χολιγουντιανού σταρ στα μέρη μας, ο ίδιος μάς το «χάρισε» απλόχερα και άθελά του.

Πριν από λίγες ημέρες, και ενώ όλοι γνωρίζαμε μέσα από δημοσιογραφικές διαρροές ότι διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η φωτογραφία μάς ήρθε από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Μια μικρή παραθαλάσσια πόλη, που τα τελευταία χρόνια έχει μπει στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουρισμού λόγω των τουριστικών εγκαταστάσεων μεγάλων ξένων συμφερόντων που έχουν δημιουργηθεί και έχει γίνει πόλος έλξης. Σε αυτήν λοιπόν ο Νίκολας Κέιτζ βρήκε καταφύγιο και απολαμβάνει μέχρι σήμερα, εκτός από τα γυρίσματα στα Μέγαρα, τον ήλιο και τη θάλασσα. Μάλιστα, φανατικός θαυμαστής του σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής τον αναγνώρισε και ζήτησε να βγάλει μαζί του σέλφι. Εκείνος ευγενικά δέχτηκε και φωτογραφήθηκαν. Ο Κέιτζ, χαλαρός, έχοντας μια τσάντα στον ώμο και στο άλλο χέρι ένα μικρό κουτί με φαγητό, ατημέλητος, με λευκά γένια στο πρόσωπο, καπελάκι, μαύρα γυαλιά, παρδαλό πουκάμισο, κίτρινη βερμούδα μαγιό και διχαλωτή παντόφλα, φωτογραφήθηκε δίπλα στον νεαρό. Και ενώ εκείνος ανάρτησε στα social media την κοινή τους φωτογραφία, λίγη ώρα μετά, ως διά μαγείας, αυτή εξαφανίστηκε, όπως έγινε και σε άλλες περιπτώσεις όπου ο σταρ ζητούσε εχεμύθεια προκειμένου να αποφύγει τον συνωστισμό των ΜΜΕ.

Με τη φωτογραφική μηχανή ανά χείρας, λίγη ώρα μετά βρεθήκαμε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.  Και ενώ σχεδόν κανείς δεν ήξερε την παρουσία του Νίκολας Κέιτζ στην περιοχή τους, καθώς προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την παρουσία του στη χώρα μας, η «Espresso», ύστερα από ενδελεχή έρευνα και πολύ καλά διασταυρωμένες πηγές, κατάφερε να εντοπίσει και τη βίλα στην οποία «κρύβεται». Πρόκειται για μια βίλα καλά προστατευμένη, χωμένη μέσα σε ένα μικρό δάσος από φιστικιές, με τους τσιμεντένιους φράχτες να ξεπερνούν τα τρία μέτρα, ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι νυχθημερόν αυξημένα για την προστασία της οικογένειας του Νίκολας Κέιτζ και των συνοδών του. Ο ηθοποιός (όσοι τον συναναστρέφονται μιλούν για έναν απίστευτο «στρατιώτη» της υποκριτικής, που τηρεί όλα τα εργασιακά πρωτόκολλα) ετοιμάζεται τις πρώτες πρωινές ώρες και πριν ανατείλει ο ήλιος βρίσκεται στην περιοχή Κρύφτες Μεγάρων, όπου ακούγεται το πρώτο «κλικ της ημέρας. Αξίζει να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με τις πηγές, είναι απόλυτα ικανοποιημένος και τρομερά εντυπωσιασμένος από το τοπίο που του προσφέρει η δύσβατη περιοχή των Μεγάρων, η οποία κρύβει, εκτός από πανάρχαια ιστορία, και μοναδική φυσική ομορφιά «που δεν έχω συναντήσει σε άλλα μέρη του κόσμου», όπως είπε στους εργαζομένους του συνεργείου!

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Τρόμος για τον Κέιτζ σε σπηλιά των Μεγάρων

Ήρθε στην Ελλάδα ο Νίκολας Κέιτζ για την ταινία που θα γυριστεί στη χώρα μας – Οι Κρύφτες των Μεγάρων έγιναν Βηθλεέμ

«Ιησούς» στην Ελλάδα ο Νίκολας Κεϊτζ – Η μυστική περιοχή της Αττικής που θα γίνει Χόλιγουντ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This