Αλεξάνδρα Καραογλανίδου: Όταν δεν είναι… easy rider, ρίχνεται στις φωτιές και βοηθάει ζωάκια

Η 22χρονη βοηθός κτηνιάτρου μιλάει για τη συμμετοχή της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Elite»

Must Read

Η Αλεξάνδρα Καραογλανίδου κάνει τα πρώτα της βήματα στο modeling εκπροσωπώντας τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Elite» που θα γίνει στην Αίγυπτο. Το 22χρονο μοντέλο, που έχει σπουδάσει βοηθός κτηνιάτρου και εργάζεται ως υπεύθυνη στη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων, λατρεύει τις μηχανές μεγάλου κυβισμού.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Η Αλεξάνδρα εκτός από την όμορφη παρουσία της εντυπωσιάζει και με την προσωπικότητά της, καθώς συμμετέχει σε πολλές φιλοζωικές και φιλανθρωπικές δράσεις. Μάλιστα στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική με δική της πρωτοβουλία πήρε τη μηχανή της και πήγε στις φωτιές, ώστε να βοηθήσει και να σώσει τα ζωάκια που κινδύνευαν!

Η Αλεξάνδρα μιλώντας στην «Espresso» αναφέρεται στη δουλειά της και στην αγάπη της στα ζώα: «Η δουλειά μου έχει να κάνει με την καθημερινή φροντίδα των ζώων, τις βόλτες τους και ό,τι άλλο αυτό απαιτεί (pet sitting). Η αγάπη μου προς τα ζώα άρχισε από πολύ μικρή ηλικία και κατάφερα να κάνω αυτήν την αγάπη μου επάγγελμα. Το φιλοζωικό μου έργο στην πορεία εξελίχτηκε με τη φροντίδα για τα αδέσποτα και τη συμμετοχή σε φιλοζωικούς συλλόγους».

Η 22χρονη έτοιμη για τη συμμετοχή της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Elite»

Στις 13 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Elite» στην πόλη Χουργκάντα της Αιγύπτου, εκπροσωπώντας την χώρα μας ανάμεσα σε 35 άλλες χώρες που θα πάρουν μέρος. «Τα βήματά μου στο modeling ξεκίνησαν πέρυσι, όταν ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου στα καλλιστεία “Star Hellas”, όπου γνώρισα τον Γιώργο Κουτούλια που συνεργαζόμαστε. Πήρα συμμετοχή στον διαγωνισμό “Miss Bikini” και τώρα θα συμμετάσχω στα διεθνή καλλιστεία “Miss Elite” που θα γίνουν στην Αίγυπτο. Για εμένα είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που εκπροσωπώ τη χώρα μας σε έναν διεθνή διαγωνισμό και ανεξαρτήτως αποτελέσματος χαίρομαι για την εμπειρία και για την ευκαιρία που μου δίνεται να συμμετάσχω. Ηταν μεγάλη έκπληξη για εμένα που στα πρώτα μου βήματα συμμετέχω σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς. Είμαι πολύ επίμονη και εργατική ως άνθρωπος, και είμαι περήφανη που οι κόποι μου αναγνωρίζονται. Τα δυνατά μου στοιχεία θεωρώ ότι είναι ο χαρακτήρας μου και η προσωπικότητά μου, φυσικά και η ομορφιά είναι πολύ σημαντική στους διαγωνισμούς, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι το παν» τονίζει μιλώντας στην «Espresso».

Μπορεί η γλυκιά παρουσία της και τα όμορφα χαρακτηριστικά της να εντυπωσιάζουν, όμως το 22χρονο μοντέλο είναι λάτρις των μηχανών υψηλού κυβισμού και όταν φοράει το κράνος και τη στολή της μεταμορφώνεται σε easy rider: «Οδηγώ μια Ninja 250R που κατάφερα να την αγοράσω φέτος. Είναι μια μεγάλη μου αγάπη οι μηχανές μεγάλου κυβισμού, μου αρέσει να παίρνω τη μηχανή μου και να κάνω μόνη μου βόλτες, αυτό με χαλαρώνει και με αποφορτίζει. Μπορεί το απόγευμα να φοράω τακούνια και φορέματα και να είμαι στις πασαρέλες, και το βράδυ να βάζω τη στολή μου και το κράνος μου και να κάνω βόλτες με τη μηχανή μου. Ενας άνθρωπος δεν είναι μονοδιάστατος, αυτή είμαι ως χαρακτήρας και έτσι εκφράζομαι

Το σημαντικότερο όμως κομμάτι της ζωής της είναι ο εθελοντισμός. Μάλιστα, μόλις ξέσπασαν οι φωτιές στην Αττική, πήρε μόνη της τη μηχανή της και πήγε στις πυρκαγιές, ώστε να βοηθήσει τα ζωάκια που κινδύνευαν. «Ο καθένας από εμάς οφείλει να βοηθάει μέσα από τον δικό του τρόπο σε δύσκολες καταστάσεις – όταν καεί το σπίτι του γείτονα θα καεί και το δικό σου. Οταν ξέσπασαν οι φωτιές στη Σταμάτα, πήρα τη μηχανή μου και πήγα μόνη μου να σώσω ό,τι μπορούσα, με την ιδιότητά μου ως βοηθού κτηνιάτρου, με διασώσεις ζώων την ώρα των πυρκαγιών και μετά, ώστε να βοηθήσω τα πυρόπληκτα ζωάκια. Επίσης με εθελοντικές ομάδες βοηθήσαμε ώστε να μαζέψουμε φάρμακα και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους. Ο εθελοντισμός είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που δεν μου αρέσει να το προβάλω, αλλά μέσα από τη συνέντευξή μας και μέσα από το modeling θα ήταν μεγάλη μου χαρά να παρακινήσω και άλλους ανθρώπους να βοηθούν και να στηρίζουν τον κόσμο και τα ζώα που το έχουν ανάγκη» καταλήγει.

Πάνω στην αγαπημένη της μηχανή

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This