Baby bloom σε απέραντο μπλε

Στικούδη και Σερίφης βάφτισαν τον δεύτερο γιο του Νικόλα

Must Read

Και το όνομα αυτού Νικόλαος! Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους, ενώ το θέμα της βάφτισης ήταν άκρως καλοκαιρινό.

Μια πολύ ξεχωριστή Παρασκευή ήταν αυτή που πέρασε (6/9) για την Κατερίνα Στικούδη και τον άντρα της, αφού έγινε η βάφτιση του δεύτερου γιου τους. Το ζευγάρι, που φέτος συμπλήρωσε 15 χρόνια κοινής πορείας και έξι χρόνια γάμου, έχει ακόμα έναν γιο, τον Βύρωνα.

Ο αδερφός, λοιπόν, του 3χρονου Βύρωνα, που ήρθε στον κόσμο στις 14 Φεβρουαρίου, πήρε το όνομα του μπαμπά της Κατερίνας Στικούδη, Νικόλαου. Το πάρτι μετά το μυστήριο δεν θα μπορούσε να έχει κάποιο άλλο θέμα πέρα από τη θάλασσα, καθώς ο άγιος Νικόλαος είναι ο προστάτης των ναυτικών.

Με βάση τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν οι καλεσμένοι της βάφτισης στα social media, το γαλάζιο, το μπλε, το λευκό και το κόκκινο ήταν οι αποχρώσεις που κυριάρχησαν στο πάρτι μετά το μυστήριο, που έγινε στο Κτήμα Λιάρου.

Φάροι, άγκυρες, καραβάκια και πολλά μπαλόνια σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε ήταν αυτά που συνέθεσαν τη διακόσμηση. Παράλληλα, υπήρχε και ένα φουσκωτό, με το οποίο βρέθηκε να παίζει και η Κατερίνα Στικούδη. Οσον αφορά το ρούχο που επέλεξε για τη βάφτιση του γιου της η Κατερίνα Στικούδη, ήταν ένα maxi, σατέν φόρεμα σε χρώμα μπλε, με ένα ιδιαίτερο σκίσιμο στα πόδια.

Αντίστοιχα, και η νονά του μικρού Νικόλα, Ελένη Μπαχούμη, αλλά και όλες οι καλεσμένες της Κατερίνας Στικούδη επέλεξαν φορέματα στην ίδια απόχρωση.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This