Μάρκος Σεφερλής: Απάντησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο στα περί «αρένας» για το Δελφινάριο

Ξέσπασε κόντρα

Must Read

Ο Μάρκος Σεφερλής σήκωσε το γάντι κι απάντησε με ένα βίντεο στον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας ανέφερε στην εκπομπή του, στον αέρα της ΕΡΤ πως «το Δελφινάριο δεν είναι αρένα για να βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους».

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον κωμικό, με αφορμή τα ποικίλα σχόλια που δέχεται τις τελευταίες ημέρες για την ενσάρκωση του Nemo, τον non binary καλλιτέχνη, από τη φετινή Eurovision. Για την ακρίβεια ο Σεργουλόπουλος τόνισε ότι μέσω της εν λόγω «επιθετικής» σάτιρας βάλλονται ομάδες ανθρώπων. «Είναι μεγάλη διαφορά αυτό που λες ότι σατίριζες ανθρώπους, πολιτικούς και το χαιρόντουσαν και σου έδιναν βραβεία, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων και στενοχωριούνται. Οι άνθρωποι επί σκηνής δεν το καταλαβαίνουν πως στενοχωριούνται και συνεχίζουν να το κάνουν με έναν τρόπο λίγο επιθετικό. Επειδή έχεις παίξει στο Δελφινάριο και δεν είναι μία αρένα, ένα κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους», με τον Δημήτρη Πιατά να συμφωνεί.

@zappit.gr Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά με ένα βίντεο στον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας 9/9 ανέφερε στην εκπομπή του, στον αέρα της ΕΡΤ πως το Δελφινάριο δεν είναι αρένα για να βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους. ‼️ Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή τα ποικίλα σχόλια που δέχεται τις τελευταίες ημέρες για την ενσάρκωση του Nemo, τον non binary καλλιτέχνη, από τη φετινή Eurovision. Δες στο link in bio όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος 🔗 #zappitgr #MarkosSeferlis #ForisSergoulopoulos #Delfinario #Nemo #nonbinary #ΜάρκοςΣεφερλής #ΦώτηςΣεργουλόπουλος ♬ πρωτότυπος ήχος – zappit.gr




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This