Η Μπριζίτ Μακρόν στον 4ο κύκλο της σειράς Emily in Paris

«Είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και είδε με πολύ χιούμορ την ανάδειξη του χαρακτήρα της στην 1η σεζόν»

Must Read

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, θα εμφανιστεί στο δεύτερο μέρος του 4ου κύκλου των επεισοδίων της σειράς Emily in Paris, η οποία ξεκινά αυτή την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στο Netflix. Σύμφωνα με το περιοδικό Elle, η Μπριζίτ Μακρόν, θα βρεθεί στο πλευρό της Εmily. Σ αυτό τον κύκλο των επεισοδίων, η νεαρή γυναίκα που υποδύεται την κεντρική ηρωίδα της σειράς, η Lily Collins θα ενδιαφερθεί ερωτικά για τον Marcello.

«Η ιδέα για την εμφάνιση ήρθε όταν ο Darren (ο σκηνοθέτης) και εγώ συναντήσαμε την Μπριζίτ, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον Δεκέμβριο του 2022. Είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και είδε με πολύ χιούμορ την ανάδειξη του χαρακτήρα της στην 1η σεζόν. Αυτή η σκηνή στην 4η σεζόν είναι σαν να της κλείνουμε το μάτι και τα γυρίσματα μαζί της ήταν τιμή και πραγματική ευχαρίστηση», δήλωσε η Lily Collins στο περιοδικό Elle.

Στις εικόνες που αποκάλυψε το Εlle, η πρώτη κυρία της Γαλλίας, φωτογραφίζεται με την πρωταγωνίστρια και την Thalia Besson, η οποία θα υποδυθεί έναν νέο γυναικείο ρόλο στη σειρά. Στη φωτογραφία, οι τρεις γυναίκες βγάζουν μια selfie σε ένα παριζιάνικο καφέ.
Το περιοδικό Elle αποκάλυψε ότι αυτή η σκηνή με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα και γυρίστηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Το δεύτερο μισό της 4ης σεζόν της σειράς υπόσχεται να είναι γεμάτο συγκινήσεις. Παρόλο που η Emily μοιράζεται τη ζωή της με τον Gabriel, εκείνος πιστεύει ότι είναι ο πατέρας του αγέννητου παιδιού της Camille. Ωστόσο, η Camille έμαθε ότι τελικά δεν ήταν έγκυος. Αρνούμενη να χάσει τον Γκάμπριελ, δεν μπορεί να πείσει τον εαυτό της να του πει ότι δεν κυοφορεί το αγέννητο παιδί του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This