Ενοίκιο στο ΟΑΚΑ για χολιγουντιανή γαμήλια δεξίωση

Νύφη η μις Λίβανος Μάγια Ρεΐντι και γαμπρός ο billionaire Λιβανέζος Φέχμι Καραγκουλά.

Must Read

Περισσότερα από 5.000.000 ευρώ φημολογείται ότι κόστισε η μυθική γαμήλια δεξίωση ζεύγους από τον Λίβανο που έγινε στην αψίδα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ!

Η 29χρονη καλλονή Ρεΐντι, που κέρδισε τον τίτλο της Μις Λίβανος το 2018 και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε τη χώρα της στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe, και ο μεγιστάνας Φέχμι Καραγκουλά (που είχαν παντρευτεί κάτω από τον ελληνικό ουρανό και δίπλα στη θάλασσα σε υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου «Four Seasons Artir Palace»), νοίκιασαν τον χώρο της αψίδας Καλατράβα για να υποδεχτούν στη γαμήλια δεξίωσή τους τούς εκατοντάδες καλεσμένους τους από όλο τον κόσμο και λίγους «εκλεκτούς» Ελληνες φίλους τους, όπως η Μαρίνα Βερνίκου, η Βίκυ Καγιά και ο επιχειρηματίας Σεμπάστιαν Διαμαντούλης με τη σύζυγο του!

Hταν δε τέτοια η χαρά της Μαρίνας Βερνίκου, που ανέβασε στο Instagram σχετικές φωτογραφίες γράφοντας: «Είχα την απόλυτη τιμή να παρακολουθήσω την όμορφη γαμήλια γιορτή της Μάγια Ρεΐντι και του Φέχμι, του γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Καρίμ. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική – από τον χώρο που κόβει την ανάσα μέχρι την ατελείωτη αγάπη που γέμιζε τον αέρα. Ηταν πραγματικά μια αξέχαστη γιορτή αγάπης, οικογένειας και φιλίας. Εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία, γέλιο και ατελείωτη αγάπη. Είθε αυτή να είναι η αρχή πολλών καταπληκτικών περιπετειών μαζί!»

Την επιμέλεια της γαμήλιας δεξίωσης ανέλαβε η εταιρία ΖΡΝWEDDINGS’ του Ziad Raphael Nasser, που έχει επιμεληθεί τους πιο κοσμικούς γάμους του πλανήτη, ενώ η λιβανέζικη εταιρία κέτερινγκ Cat & Moyth συνεργάστηκε με το ελληνικό Aria fine catering για να σαγηνέψουν τους ουρανίσκους των καλεσμένων! Τα δε εκατομμύρια λουλούδια που στόλισαν τη δεξίωση ήταν από το ανθοπωλείο Pavlos. Ετσι, η αψίδα Καλατράβα μετατράπηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό απίστευτης χλιδής, με δεκάδες μακρόστενα τραπέζια, ορτανσίες, λευκά κεριά, πανάκριβες πορσελάνες, σόου, φωτορυθμικά και πυροτεχνήματα!

Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του στον χώρο της δεξίωσης υπό τους ήχους του παραδοσιακού Zaffou Al -Arous, ενώ τους καλεσμένους διασκέδασε ο Λιβανέζος super star Amr Diab.

Για την ιστορία, η καλλονή νύφη Μάγια Ρεΐντι, που γεννήθηκε το 1995 στην Τανουρίν του Λιβάνου από Λιβανέζο πατέρα και Ρωσίδα μητέρα, είναι κάτοχος πτυχίου Φαρμακευτικής, ενώ θεωρείται και ταλαντούχα μπαλαρίνα. Το μοντέλο, που λατρεύει τη yoga και είναι χορτοφάγος, γνώρισε τον Φέχμι Καραγκουλά στο Λονδίνο, όπου και οι δύο ζουν μόνιμα. Ο ευτυχισμένος γαμπρός Φέχμι εργάζεται στη διαχείριση επενδυτικών κεφαλαίων στη βρετανική πρωτεύουσα, καθώς χάρη στις σπουδές του στο αμερικανικό Columbia University θεωρείται ένας από τους κορυφαίους οικονομικούς αναλυτές. Είναι εγγονός του ιδρυτή της λιβανέζικης εφημερίδας «An Nahar» και ανήκει σε μία από τις πλουσιότερες οικογένειες της χώρας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πρώτη φορά με πολιτικό γάμο στο Λονδίνο στις 5 Μαΐου.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This