«Το… λαμόγιο της γειτονιάς σας»

Με χιούμορ απάντησε ο Δούσης στην επίθεση που δέχτηκε για τα... ακριβά γούστα του στις «Εικόνες»

Must Read

Με ένα βίντεο στο TikTok θέλησε να απαντήσει ο Τάσος Δούσης σε όσους τον κατηγορούν πως στην ταξιδιωτική του εκπομπή «Εικόνες» επιλέγει πάντα να επισκέπτεται ακριβούς προορισμούς, ξενοδοχεία και εστιατόρια, υποστηρίζοντας πως όσα παρουσιάζει δεν ανταποκρίνονται στον προϋπολογισμό του μέσου Ελληνα.

Ο ίδιος, στο βίντεο με τίτλο «Ο Δούσης πάει στα ακριβά, για πλούσιους και για βαριά πορτοφόλια – Η απάντησή μου», ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως ανέκαθεν προτιμούσε να ξοδεύει τα χρήματά του σε ωραία εστιατόρια και ξενοδοχεία και ας να μην έχει μετά να φάει, παρά να πηγαίνει σε μέρη που δεν ανταποκρίνονται στο γούστο του.

Οπως ήταν λογικό, τα σχόλια έδωσαν και πήραν, ενώ δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του TikTok που βρήκαν την ευκαιρία να του επιτεθούν για όσα βλέπουμε στις ονειρικές «Εικόνες» μεν, αλλά κοστοβόρες δε.

«Εγώ πάλι είχα ακούσει ότι ζητούσε 2.000 ευρώ – 3.000 ευρώ από μικρά ταβερνάκια για να τα διαφημίσει» έγραψε κάποιος, με τον Τάσο Δούση να απαντά: «Θα απαντήσω και σε αυτό όταν έρθει η ώρα. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι. Την Τούνη, τη Σκορδά κ.λπ. τους ρωτάς πόσα ζητάνε για να διαφημίσουν προϊόντα στη δουλειά τους; Εμένα γιατί με ρωτάς πόσα ζητάω;».

Ο Τάσος Δούσης ωστόσο, δεν έδειξε ότι ίδρωσε το αυτί του.

Επική ήταν η απάντηση του δημοφιλούς παρουσιαστή σε follower που τον είπε «λαμόγιο».

Ο πολυταξιδεμένος δημοσιογράφος ούτε αυτό το άφησε αναπάντητο! «Ευχαριστώ με αγάπη, για όλα… από το λαμόγιο της γειτονιάς σας» απάντησε με χιούμορ.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε πει για τα ταξίδια και τις εκπομπές του: «Η ζωή είναι ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, ευκαιρίες και προκλήσεις. Ξεκίνησα αυτό το ταξίδι στον κόσμο της δημοσιογραφίας πριν από πολλά χρόνια, με το πάθος μου για τα ταξίδια να είναι ο καθοριστικός παράγοντας. Εκείνη την περίοδο ήμουν ένας νεαρός περιπετειώδης, που είχε τον στόχο να καταλάβει τον κόσμο και να μοιραστεί τις εμπειρίες του».

(κεντρική φωτογραφία: Τάσος Δούσης/Facebook)

(Πηγή: Espresso)

Δείτε επίσης:

Σοκάρει ο Τάσος Δούσης για τα βρώμικα σημεία στα δωμάτια ξενοδοχείων: «Ουρούν εκεί και να μη πω τι άλλο κάνουν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This