Η Ρεζάν με τον αδερφό της Τζούλια Ρόμπερτς

Η Ελληνίδα ηθοποιός στο πλευρό του υποψήφιου για Οσκαρ Ερικ Ρόμπερτς στη σειρά «Great Kills» - Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της με το «My People» και τα guest στο «The Good Wife» και το «Emily in Paris»

Must Read

Μια Ελληνίδα στο «Great Kills» συμπράττει με τον υποψήφιο για Οσκαρ Ερικ Ρόμπερτς. Ο λόγος για την Αννα Ρεζάν, ηθοποιό, τραγουδίστρια και σκηνοθέτιδα, η οποία άρχισε την καριέρα της από τα τηλεοπτικά σίριαλ «Γιούγκερμαν» και «Ματωμένα Χώματα», για να πρωταγωνιστήσει αργότερα στην κινηματογραφική κωμωδία του Νίκου Ζερβού «Show Bitch», με τους Δημήτρη Πουλικάκο και Ρένο Χαραλαμπίδη, και να ανοίξει έπειτα… τα φτερά της στο εξωτερικό, επιτυγχάνοντας σημαντικές συνεργασίες. Επαιξε με τον Ρομπέρτο Μπενίνι στην ταινία «La Commedia Di Amos Poe», συμμετείχε ως guest στις σειρές «The Good Wife» και «Η Εμιλι στο Παρίσι», σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ «My People» που αφορά το Ολοκαύτωμα και την Εθνική Αντίσταση, και παρουσιάστηκε φέτος στο Λος Αντζελες, αποσπώντας βραβεία.

Αυτή την περίοδο η Αννα Ρεζάν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και συμπρωταγωνιστεί με τον Ερικ Ρόμπερτς στη δεύτερη σεζόν του σίριαλ  «Great Kills», μια επιτυχημένη κωμωδία για ένα συνεργείο οπερατέρ που ακολουθεί έναν εκτελεστή! Ο αδερφός της Τζούλια Ρόμπερτς θεωρείται ζωντανός θρύλος του Χόλιγουντ, με 725 συμμετοχές στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. «Γνωριστήκαμε πριν από κάποια χρόνια, όταν έπαιζα στην σειρά “The Good Wife” στη Νέα Υόρκη. Γίναμε φίλοι και μου ζήτησε να συμμετέχω και εγώ στη σειρά “Great Kills” σε ένα ρόλο-έκπληξη» δήλωσε η Αννα Ρεζάν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Gala». «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω σε γύρισμα που οργανώνει κάποιος άλλος (γέλια). Ποσό μάλλον όταν μαέστρος σε αυτή τη σειρά είναι ο σπουδαίος Τζέιμς Μαρεντίνο!» πρόσθεσε η βραβευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτις.

Οσο για το κομμάτι της μουσικής, η Αννα Ρεζάν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζω τη μουσική συνεργασία με τον Taavi Vartia, που ονομάζεται “The Viking’s of the Aegean”, και ετοιμάζω κάποια καινούργια τραγούδια με τον αγαπημένο φίλο και σπουδαίο συνεργάτη, Ελληνοαυστραλό, βραβευμένο με Grammy, συνθέτη Ανδρέα Γιατράκο της Sonar Music. Επίσης θα βρίσκομαι για κάποιο διάστημα και στην Ελλάδα γιατί συμμετέχω σε κάποιες καινούργιες τηλεοπτικές σειρές». Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, η οποία συνδέεται συγγενικά με την αείμνηστη δημοσιογράφο Μαρία Ρεζάν (ήταν αδελφή του παππού της), έκανε το φετινό καλοκαίρι μερικές ημέρες διακοπές στην όμορφη Καλαμάτα προτού επιστρέψει στην Αμερική για τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις της.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This