Λογικό να χωρίσουν Τοπαλίδου-Κουρής μετά την βλάσφημη πιρουέτα στην Εκκλησία, λέει ιερέας 

Must Read

Η κίνηση του Νίκου Κουρή να διαγράψει τις φωτογραφίες του από τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου αλλά και το unofollow που της έκανε στο Instagram πυροδότησαν φήμες για χωρισμό του γνωστού ζευγαριού που μετράει 19 χρόνια κοινής πορείας.

Μετά από 18 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι ανέβηκε πέρσι τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε διάσταση τους τελευταίους μήνες. Η ίδια η Έλενα Τοπαλίδου πάντως διέψευσε στο Tlife τον χωρισμό.




Θέση για το ζήτημα πήρε και ο… ιερέας Ιωάννης Γεωργακόπουλος ο οποίος σε δηλώσεις του στο ekklisiaonline.gr υποστήριξε ότι ο χωρισμός ήταν φυσικό επακόλουθο, μετά την πιρουέτα που έκανε μέσα στην εκκλησία η νύφη Έλενα Τοπαλίδου, όταν ακούστηκε το «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»: Ο ιερέας κάνει λόγο για ασέβεια, την οποία «πληρώνει» σήμερα το ζευγάρι: «O Γάμος προϋποθέτει ευλάβεια, ευσέβεια και πνευματικότητα. Όμως πάνω από όλα απαιτεί ΗΘΟΣ. Τον περασμένο Δεκέμβριο η κυρία Τοπαλίδου προχώρησε σε μια βλάσφημη πιρουέτα μπροστά στο Ιερό, μπροστά στον Ιερέα κατά τη διάρκεια της Τελέσεως του Ιερού Μυστηρίου του Γάμου της σαν να ήταν σε κάποιο καμπαρέ, μη σεβόμενη την ιερότητα του χώρου. Κανένας σεβασμός, καμία ευσέβεια. Οι άνθρωποι αυτοί δεν κατάλαβαν τι σημαίνει πνευματική ένωση κάτω από τα δεσμά του Γάμου ενώπιον του Θεού και την ασέβειά τους αυτή πληρώνουν σήμερα. Λογικό επακόλουθο το διαζύγιο μετά την βλάσφημη πιρουέτα της στην Εκκλησία» δήλωσε.

Δείτε επίσης:

Χώρισαν Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου;

Nίκος Κουρής: Έσβησε τις φωτογραφίες του γάμου του και έκανε unfollow την σύζυγό του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This