Βίκυ και Μαίρη Πετεινάρη: Oι Δίδυμες εστεμμένες του «Survivor»

Must Read

Ωραίο… κύκλο του «Survivor» διάλεξαν να πάνε! Σε αυτόν που, κατά την παραγωγή του Ιλιτζαλί, θα είναι πιο σκληρός για τους παίκτες! Δύο δίδυμες αδελφές, λοιπόν, η Βίκυ και η Μαίρη Πετεινάρη, από τα καλλιστεία θα βρεθούν στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου με στόχο να αντέξουν την απλυσιά, την πείνα και τα πισώπλατα μαχαιρώματα!

Καλέ, κορίτσια, το σκεφτήκατε καλά; Τι θα κάνετε χωρίς βερνίκια νυχιών, μάσκες ομορφιές και make up!

Βίκυ Πετεινάρη

Οπως και να έχει, οι Καλαματιανές αδελφές (είδατε, η πόλη δεν βγάζει μόνο καλό λάδι) μπορεί να είναι και το μοναδικό ενδιαφέρον στοιχείο (άντε και ο Λιανός με τις ατάκες του) στο φετινό «Survivor», που θα σερβιριστεί από τις 16 Σεπτεμβρίου στους τηλεθεατές! Χωρίς να υπάρχουν πλέον «Διάσημοι», παρά μόνο άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι αδελφές Πετεινάρη φιλοδοξούν να κλέψουν την παράσταση και να κερδίσει μία από τις δύο το χρηματικό έπαθλο!

Προερχόμενες από πολύτεκνη οικογένεια και μεγαλωμένες από τη μητέρα τους, καθώς ο πατέρας τους έχει φύγει από τη ζωή, είχαν τον αθλητισμό στο αίμα τους (η μεν Βίκυ είναι γυμνάστρια, η δε Μαίρη παίκτρια βόλεϊ στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου), μέχρι που της ανακάλυψε ο διοργανωτής καλλιστείων Νίκος Μπάμπαλης για να τους μεταδώσει το… μικρόβιο της πασαρέλας και του μόντελινγκ!

Μαίρη Πετεινάρη

Ετσι, πήραν μέρος στα καλλιστεία Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024, με τη Βίκυ να αναδεικνύεται μεγάλη νικήτρια της βραδιάς παίρνοντας τον τίτλο «Σταρ Ελληνική Ομορφιά» και την αδελφή της Μαίρη να παίρνει τον τιμητικό τίτλο «Miss top model.gr!» Τώρα αν θα καθίσουν και στον θρόνο του «Survivor» είναι άλλο θέμα, γιατί με το που πατήσουν το πόδι τους στην παραλία θα κάθονται σε κούτσουρα ή άντε και να ξαπλώνουν τις κορμάρες τους στην άμμο την ώρα που οι κάμερες των συνεργείων θα τις περιτριγυρίζουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This