P. Diddy: Συνελλήφθη ο ράπερ – Δίωξη για εμπορία ανθρώπων και σεξουαλική κακοποίηση

Τι είπε ο δικηγόρος του

Must Read

Ο σταρ Αμερικανός ράπερ Diddy συλληφθεί στη Νέα Υόρκη αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/09) σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες του Associated Press. Κατηγορίες από ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων αποδόθηκαν στον Diddy.

Παρόλο που το κατηγορητήριο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό και οι λεπτομέρειες των κατηγοριών δεν έγιναν γνωστές από τους εισαγγελείς, ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Ντέμιαν Γουίλιαμς, επιβεβαίωσε σε δήλωσή του ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες είχαν συλλάβει τον ράπερ Diddy.

Συγκεκριμένα, ο Diddy συνελήφθη σε λόμπι ενός ξενοδοχείου στο Μανχάταν, όπως είπε στο Associated Press ένα άτομο που είχε σχετικές πληροφορίες για το συμβάν. «Αναμένουμε να προχωρήσουμε στην αποσφράγιση του κατηγορητηρίου το πρωί και θα έχουμε περισσότερα να πούμε εκείνη τη στιγμή» ανέφερε ο Γουίλιαμς στην ανακοίνωσή του.

Ο δικηγόρος του Diddy, Μαρκ Αγκνίλο, δήλωσε ότι ο ράπερ συνεργάζεται με τις αστυνομικές Αρχές, και είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα εν αναμονή της απαγγελίας κατηγοριών.

«Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση να ασκηθεί, κατά την άποψή μας, άδικη δίωξη σε βάρος του κ. Κομπς από το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ» δήλωσε ο Αγκνίλο, περιγράφοντας τον πελάτη του ως μουσικό είδωλο και «οικογενειάρχη».

«Είναι ένας ατελής άνθρωπος, αλλά δεν είναι εγκληματίας» συνέχισε ο Αγκνίλο στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας: »Παρακαλώ κρατήστε την κρίση σας μέχρι να έχετε όλα τα γεγονότα. Αυτές είναι οι πράξεις ενός αθώου ανθρώπου που δεν έχει τίποτα να κρύψει και ανυπομονεί να καθαρίσει το όνομά του στο δικαστήριο».

Διαβάστε ακόμα: Σοκαριστικό βίντεο φέρεται να δείχνει τον διάσημο ράπερ P Diddy να ξυλοφορτώνει την πρώην σύντροφό του

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This