Η Μαρίνα Σταυράκη (πρώην Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Γιατί τόση πρεμούρα για ρευστό;

Must Read

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει στα χέρια του τον καρπό του έρωτά του με την κατά 33 χρόνια μικρότερη σύντροφό του Νάνσυ Κοιλού και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, προβληματισμό προκαλεί η κίνηση της Μαρίνας Σταυράκη να πουλήσει το πατρικό της σπίτι στην Πεύκη, εγείροντας παράλληλα ερωτήματα σχετικά με την οικονομική της κατάσταση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη έχει ήδη ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την πώληση του διαμερίσματος, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, επί της οδού Στρατηγού Ζαγκλή 25. Μάλιστα οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν ήδη εγκατασταθεί εκεί. Το γεγονός προκαλεί εύλογα ερωτήματα, καθώς η περιοχή στην οποία έμενε μέχρι πρότινος η Μαρίνα Σταυράκη έχει τεθεί σε ρυθμούς ανάπτυξης, εν όψει της γραμμής 4 του μετρό.

Το πατρικό της Μαρίνας Σταυράκη στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας:

Ειδικότερα, έχουν εγκριθεί σχέδια για τη δημιουργία μεγάλης πλατείας, που θα φιλοξενήσει και την είσοδο του σταθμού της Πεύκης, σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι της φιλολόγου. Επομένως, η πρωτοβουλία που πήρε να πουλήσει τώρα το σπίτι της -μάλιστα προεκλογικά το χρησιμοποιούσε και ως πολιτικό γραφείο- δίνει την εντύπωση πως «καιγόταν» για ρευστό και αδυνατούσε να περιμένει ως την ολοκλήρωση των έργων, που θα οδηγήσουν σε άνοδο των τιμών στα γύρω ακίνητα.

Την ίδια ώρα, εντύπωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους και στη δημοτική Αρχή της Πεύκης το γεγονός ότι εδώ και αρκετούς μήνες έχει εξαφανιστεί και δεν εμφανίζεται ούτε στον δήμο ούτε στα καφέ της περιοχής. Εύλογα, λοιπόν, όλοι αναρωτιούνται μήπως η πώληση του πατρικού της σπιτιού είναι απόρροια οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Στον αντίποδα, ο Γιώργος Πατούλης φαίνεται πως έχει απομακρύνει τα «σύννεφα» από τη ζωή του, απολαμβάνει τη σχέση του με τη Νάνσυ Κοιλού και ετοιμάζεται για τον θρησκευτικό γάμο. Οι δυο τους πριν από μερικές ημέρες πληροφορήθηκαν πως το παιδί που περιμένουν είναι κοριτσάκι και πηγές αναφέρουν πως επιθυμία τους είναι να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου προτού το κρατήσουν στην αγκαλιά τους. Μάλιστα, αποφάσισαν να δώσουν στη μικρή το όνομα της μητέρας του πρώην περιφερειάρχη Αττικής, της Πόπης, στην οποία ο ίδιος έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις πηγές ήθελαν τη Μαρίνα Σταυράκη εκνευρισμένη με τα νέα βήματα του πρώην συζύγου της, όμως εκείνη έσπευσε να το διαψεύσει, τονίζοντας πως και η ίδια έχει προχωρήσει τη ζωή της. «Είναι μία αναπάντεχη, ανατρεπτική διαδικασία. Εγώ έχω ευχηθεί καλά γεννητούρια και καλή δύναμη. Ηταν επιλογή του, αν και ήταν λίγο αιφνίδιο για όλους, κυρίως για τον Αλέξανδρο, γιατί εγώ έχω χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και έχω προχωρήσει τη ζωή μου» είχε επισημάνει, συμπληρώνοντας:

«Σίγουρα η ζωή προχωράει, ο Αλέξανδρος πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του σε επίπεδο σπουδών, αλλά και τη διασφάλιση στη ζωή του. Οταν μαθεύτηκε το γεγονός, τον στήριξα, γιατί ήταν κάτι ανατρεπτικό. Οποιαδήποτε αλλαγή ενός νέου παιδιού μέσα στην οικογένεια θέλει πάντα προετοιμασία. Το λένε όλοι οι ψυχολόγοι. Πόσο μάλλον όταν είναι από άλλη οικογένεια. Ο Αλέξανδρος έμαθε από τρίτο πρόσωπο ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει πατέρας και εκείνος τού το επιβεβαίωσε. Εγώ δεν έχω επαφές με τον πρώην σύζυγό μου. Ξέρω ότι η νυν σύντροφός του ήταν γραμματέας του στην Περιφέρεια και ότι είχε ένα νυχάδικο».

Η Νάνσυ Κοιλού:

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Η Μαρίνα το… έκαψε και ευχήθηκε στον Γιώργο Πατούλη που θα γίνει ξανά πατέρας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This