Σε δικαστική διαμάχη Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης – Τι απαντά ο επιχειρηματίας

Καθόλου αναίμακτος ο χωρισμός

Must Read

«Ερωτα ή πόλεμο, τι ζητάς απ’ τα δύο;» λέει το γνωστό τραγούδι της Αννας Βίσση, που φαίνεται να ταιριάζει στην περίπτωση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη. Κι αυτό γιατί μετά τον έρωτα που μοιράστηκαν οι δυο τους επί έξι χρόνια, τώρα φαίνεται να παίρνει σειρά ο «πόλεμος» μεταξύ τους, που δεν αποκλείεται να καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες.

Η τηλεοπτική Θεοδώρα του «Σασμού», η οποία θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη νέα φιλόδοξη σειρά του Alpha «Αγιος Ερωτας», επιβεβαίωσε χθες την «Espresso», που είχε αποκαλύψει πρώτη, από τις 24 Αυγούστου, τον χωρισμό της από τον γοητευτικό επιχειρηματία. Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που την εντόπισαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» καθώς επέστρεφε από τη Νέα Υόρκη, η Δανάη Παππά παραδέχτηκε πρώτη φορά το «the end» με τον Λάμπρο Λάζαρη, το οποίο γράφτηκε τον περασμένο Μάιο.




«Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση, αλλά όλα καλά. Τα πράγματα σε φέρνουν συνήθως σε μια κατάσταση, οπότε αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά» δήλωσε η ηθοποιός. «Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες» σχολίασε στη συνέχεια, την ώρα που οι φήμες τη θέλουν να έχει προχωρήσει ήδη στα προσωπικά της και να διατηρεί σχέση με συνάδελφό της, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Στο μεταξύ, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έγιναν χθες αποκαλύψεις ότι η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης βρίσκονται σε νομική διαμάχη μετά τον χωρισμό τους. Οπως μετέδωσε η συνεργάτιδα της εκπομπής Αρια Καλύβα, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους.

Ειδικότερα, το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες. Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει εκείνη στο πατρικό της (τριώροφο στα βόρεια προάστια). Επίσης, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και τα είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.




(Πηγή: Espresso)

«Δεν υπάρχει δικαστική διαμάχη»

Στο μεταξύ, σε story που ανέβασε σήμερα ο Λάμπρος Λάζαρης σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καμία δικαστική διαμάχη με την ηθοποιό.

«Κάνω αυτό το post, επειδή δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από χθες όλο το 24χρονο. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περεταίρω, δεν υπάρχει καμία «δικαστική διαμάχη», ασχολούνται αυτοί που πρέπει ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί, κάτι που θεωρώ ότι συνηθίζεται.

Εγώ όπως γνωρίζετε δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, ούτε ανήκω στον χώρο του θεάματος, οπότε θα ήθελα σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το μήνυμά του στο Instagram:

Δείτε επίσης:

Χώρισε η Δανάη Παππά

Διακοπές για τη single Δανάη Παππά μετά τον χωρισμό από τον Λάζαρη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This