Χώρισε και ο Γιώργος Γεροντιδάκης! Είναι σε σχέση με την Δανάη Παππά;

Must Read

Βίους παράλληλους στους χωρισμούς με τη Δανάη Παππά έχει και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, με τον οποίο ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι στη σειρά «Σασμός»!

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του κακού Μελέτη στις «Αγριες μέλισσες», και η make-up artist Ασπα Κωνσταντοπούλου δεν είναι πια μαζί, σύμφωνα με δημοσίευμα του t-life. Οι δυο τους είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, όμως η σχέση τους δεν είχε happy end. Παρότι τράβηξαν χωριστούς δρόμους πριν από το καλοκαίρι (τι σύμπτωση, στο ίδιο διάστημα που είχαν χωρίσει και οι Παππά – Λάζαρης), φρόντισαν να μη μαθευτεί κάτι όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όμως τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για καιρό!

Γεροντιδάκης και Κωνσταντοπούλου είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στις «Αγριες μέλισσες» και έδειχναν τόσο αγαπητοί που κανείς δεν περίμενε ότι θα έφταναν στον χωρισμό. Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν ο ηθοποιός (όπως ακούγεται, έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή του με συνάδελφό του) είχε μιλήσει για τη σχέση του στάζοντας μέλι:

«Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι τόσο απλό και τόσο όμορφο. Δεν ξέρω αν είμαι νέας γενιάς, απλά δεν κρύβομαι. Κυκλοφορώ στον δρόμο, δεν φοράω γυαλιά για να μη με αναγνωρίζουν. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, είναι πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές, υπάρχουν όμως και δύσκολες. Το κυριότερο είναι να μπορέσεις να μοιραστείς μια ζωή με έναν άνθρωπο. Δεν είναι τεστ η συγκατοίκηση! Στα σχέδιά μου είναι να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Αυτά τα πράγματα είναι όμορφα και θα έρθουν όταν πρέπει να έρθουν και θα έρθουν με αγάπη, όχι με στρες».




(πηγή Espresso)

Σε σχέση με την Δανάη Παππά;

«Οργιάζουν» οι φήμες ότι η συνάδελφος με την οποία έχει πλέον σχέση ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι η Δανάη Παππά!

Η νεαρή ηθοποιός απάντησε στην κάμερα του Alpha σχετικά με τις φήμες για τη νέα της σχέση.

Όπως ανέφερε: «Είναι αστεία πράγματα να απαντήσω αν έχω σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: «Πόλεμος» για ένα ακίνητο μετά τον «βελούδινο» χωρισμό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This