Φίλος Γιώργου Μαζωνάκη: «Έχει “παγώσει” η διαμάχη με την αδερφή του, η σχέση τους δεν είναι καλή»

Έχουν οικονομικές διαφορές

Must Read

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στην διαμάχη για τα οικονομικά που είχε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του, Βάσως με αποτέλεσμα να σκέφτονται να οδηγηθούν ακόμα και στα δικαστήρια.

Φίλος του τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Όπως είπε η διαμάχη έχει «παγώσει» ενώ η σχέση τους δεν έχει ακόμα βελτιωθεί.

Ο τραγουδιστής με την αδελφή του

«Δεν έχει εξομαλυνθεί η σχέση τους ακόμα. Προς το παρόν, η δικαστική διαμάχη με την αδερφή του έχει “παγώσει”. Από την πλευρά του, ο Γιώργος δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποια νομική ενέργεια και δεν έχει μιλήσει με τη δικηγόρο του. Από ό,τι δείχνει, ούτε το χαρμόσυνο γεγονός που έγιναν θείοι τους έφερε κοντά», ανέφερε το πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του καλλιτέχνη.

Δείτε βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This