Παντού υπάρχει ένας «Παναγιώτης» για την Καινούργιου

Must Read

Δεν χάνει ευκαιρία να αναφερθεί δημοσίως στον σύντροφό της η Κατερίνα Καινούργιου. Εδώ και μερικούς μήνες η παρουσιάστρια του Alpha είναι φουλ ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή και δεν το κρύβει από τους τηλεθεατές της.

Οπως δεν τους έκρυβε και τους προβληματισμούς της για την προσωπική της ζωή τα προηγούμενα χρόνια, που ήταν single και εξέφραζε ανοιχτά την επιθυμία της να βρει έναν άνθρωπο και να κάνει οικογένεια.

Φέτος, λοιπόν, που είναι δεσμευμένη, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όλο και… πετάει ένα «Παναγιώτης» σε συζητήσεις που γίνονται «on air» με τους συνεργάτες της, μπλέκοντας έτσι τον σύντροφό της σε αυτές. Τελευταία φορά το έκανε χθες το πρωί, με αφορμή το ατύχημα που είχε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τη μηχανή του, το οποίο παρουσίασε ως θέμα στην εκπομπή της.

«Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ τις μηχανές. Σκεφτείτε τώρα, ο σύντροφός μου, ο Παναγιώτης, έχει μηχανή. Και μου λέει, “σου ‘χω πάρει και κράνος”. Δεν ανεβαίνω, δεν ξέρω γιατί…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, που ήταν καλεσμένος της, τη ρώτησε σε ποιον Παναγιώτη αναφέρεται, με την παρουσιάστρια να του εξηγεί ότι πρόκειται για τον σύντροφό της. «Α, δεν το ήξερα. Παναγιώτης λέγεται; Να ζήσετε» της είπε τότε ο γνωστός ψυχίατρος. «Δεν παντρεύτηκα ακόμα» του απάντησε εκείνη με νόημα.

Πηγή: Espresso

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This