Άστραψαν τα φλας για την μικρή Αριάδνη του ∆ημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη

Μακαλιάς και Ψυχράμη βάφτισαν την κόρη τους

Must Read

Και το όνομα αυτής Αριάδνη! Ο ∆ημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη βάφτισαν την κορούλα τους έχοντας δίπλα τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Το μυστήριο τελέστηκε προχθές στο εκκλησάκι που βρίσκεται εντός του κτήματος του Πύργου Μελισσουργού, στο Λαγονήσι, με την Μπέττυ Μαγγίρα να εκτελεί άξια χρέη νονάς.

Με τις νονές Μπέττυ Μαγγίρα και Νικόλ Παπαριστοδήμου

Ως γνωστόν, η λαμπερή παρουσιάστρια και ηθοποιός έχει έρθει πολύ κοντά με το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια μέσα από τη συνεργασία της με τον ∆ημήτρη Μακαλιά στις εκπομπές που παρουσίαζε αρχικά στο Open και μέχρι πρότινος στον ΑΝΤ1. Ωστόσο δεν ήταν η μόνη νονά της μικρής και χαριτωμένης Αριάδνης. Μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα τη βάφτισε και η Κύπρια τραγουδίστρια Νικόλ Παπαριστοδήμου, στενή φίλη της Αντιγόνης Ψυχράμη.

Στο πάρτι που ακολούθησε του μυστηρίου στην ίδια τοποθεσία το ροζ χρώμα κυριαρχούσε στον boho στολισμό του χώρου, με αποξηραμένα και φρέσκα λουλούδια να ξεχωρίζουν επίσης, μαζί και με το γράμμα «Α» του ονόματος της νεοφώτιστης. Μεταξύ εκείνων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ∆ημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη ήταν και πολλά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρία Αντωνά (χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα), ο Ιωάννης Απέργης, ο Λάμπρος Φισφής, η Παρθένα Χοροζίδου, η αδελφή της μιας νονάς Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της Λήδα Φόστερ, ο σύζυγος της Μπέττυς Μαγγίρα ∆ημήτρης Μάζης με την κόρη τους Ανδριάνα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης με την οικογένειά του και η Βάσω Γουλιελμάκη. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει ακόμα ένα παιδί, τον 7χρονο Χάρη.

 

Η Κατερίνα Καραβάτου

 

Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της Λήδα Φόστερ
Ο σύζυγος της Μπέττυς Μαγγίρα ∆ημήτρης Μάζης με την κόρη τους Ανδριάνα

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης με την οικογένειά του

Πηγή: εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Βάφτισε ο Δημήτρης Μακαλιάς την κόρη του; Μάλλον για αυτό με έτρωγαν τα @ρχίδια μου. Δημητράκη είσαι πολύ ελαφρύς για να έχεις μουστάκι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This