Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Η ανάρτηση για την υγεία του

Πρέπει να είναι ακίνητος για να μην πονά

Must Read

Καθηλωμένος στο κρεβάτι είναι επί 10 ημέρες ο Τέρης Χρυσός. Ο γνωστός τραγουδιστής έπεσε μέσα στο σπίτι του και μετά το ατύχημα, πρέπει να είναι ακίνητος για να μην πονά. Είχε κάνει πρόσφατα εγχείριση ανοιχτής καρδιάς.

Η ανάρτηση για τον τραγουδιστή

«Δεν τον έφταναν τα προβλήματα που ξεπέρασε με την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, αλλά ήρθε και το κερασάκι. Παραμένει ακίνητος στο κρεβάτι δέκα ημέρες έπειτα από πέσιμο στο σπίτι του, που γλύτωσε ευτυχώς τα σπασίματα, – αν είναι σωστές οι διαγνώσεις του γιατρού που τον εξέτασε – αλλά θέλει καιρό να παραμένει ακίνητος για να αποφεύγει τους πόνους.
* Κάποιος πρέπει να σκεφθεί, και να εκτιμήσουμε σε μια ειδική βραδιά τους εναπομείναντες σπουδαίους διασκεδαστές της περασμένης όμορφης εποχής…
Έφυγαν οι Βλάσσης – Καρουσάκης.
Δίχως να το πάρουν… χαμπάρι… τα «Μέσα Μαζικής – Αποχαύνωσης…»
– Αλλά υπάρχουν οι Καμπουρίδης – Ξιφαράς – Μοναχός … που έχουν σοβαρά προβλήματα.
* Τώρα που το έγραψα μπορεί να ξεπεταχτεί ο… Σκηνοθέτης – Στιχουργός – Δημοσιογράφος – Συνθέτης και άλλα πενήντα παραμύθια και να γράψει ένα κατεβατό – μισό Ευαγγέλιο – για να μας πει πως η ιδέα ήταν δική του… Ο καυμένος…» έγραψε ο Ανδρέας Κουβελογιάννης.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This