Φωτιά χωρίς μεγάλες ζημιές στη μεζονέτα του Λιάγκα

Καπνοί!

Must Read

Μεγάλη λαχτάρα βρήκε τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Γιώργο Λιάγκα, καθώς ξέσπασε φωτιά στο διώροφο σπίτι του στα νότια προάστια, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές στον πάνω όροφο.




 

Η φωτιά, σύμφωνα με τον ίδιο, εκδηλώθηκε στον ηλεκτρολογικό πίνακα, που βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου της μεζονέτας, όμως χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε η εξάπλωσή της. Ο παρουσιαστής έκανε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός μέσα από την εκπομπή του «Το πρωινό».




«Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε μια έκρηξη στον πίνακα. Φλόγες, καπνοί κ.τλ. Πήρα την Πυροσβεστική. Θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι πραγματικά ήρθαν σε οχτώ λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Μπήκαν μέσα, εγώ δεν μπορούσα να μπω, γιατί το σπίτι είχε γεμίσει με μαύρους καπνούς. Μπήκαν με ειδικές μάσκες μέσα στον πάνω όροφο του σπιτιού και έσβησαν ό,τι μπορούσαν. Ευτυχώς, δεν είχε επεκταθεί η φωτιά, όμως οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, γιατί ο καπνός και η θερμότητα που αναπτύχθηκαν στο σπίτι είναι μεγάλη… Ελιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού, τέλος πάντων, έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

Ακούστηκε «μπαμ»

«Ο πίνακας ήταν πίσω από μια γυψοσανίδα. Ακούστηκε ένα “μπαμ” και ξαφνικά είδα φλόγες. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε καεί ήδη. Είναι ολική καταστροφή! Ο πάνω όροφος καταστράφηκε, το λέω και ανατριχιάζω. Είμαι συγκλονισμένος» είπε.

Για το συμβάν μίλησε στο Tlife.gr ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής,
Βασίλης Βαθρακογιάννης: «Φωτιά πήρε μια ντουλάπα σε υπνοδωμάτιο, η οποία περιείχε βιβλία, δίπλα στην οποία υπήρχε ένας ηλεκτρολογικός πίνακας. Πιθανότατα η φωτιά ξεκίνησε από εκεί». Σύμφωνα με τον κ. Βαθρακογιάννη, οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά με έναν πυροσβεστήρα, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε νερό για να μην προκληθούν περαιτέρω ζημιές.

Η φωτιά έσβησε αμέσως, ήταν πολύ μικρή και έμεινε στον χώρο της ντουλάπας. Δημιουργήθηκαν κάποιες φθορές σε ακτίνα δύο μέτρων λόγω του καπνού. Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν και θερμική κάμερα για να ανιχνεύσουν περαιτέρω εστίες στον χώρο (δεν βρέθηκαν άλλες εστίες).

Διαβάστε ακόμα:

Πηγή: εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κρίμα που δεν κάηκε ολόκληρη. Γ@μώ το ΠΑΣΟΚ. Ο Λίαγκας υπήρξε κάποτε υποψήφιος, με το κόμμα της πράσινης ακρίδας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This