Ο «Γολγοθάς» με την υγεία του «λύγισε» τον Τέρη Χρυσό: «Έρχεται η ώρα μου, στον τάφο μου θέλω να γράψετε “ο αδικημένος τραγουδιστής”»

Must Read

Ιδιαίτερα απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο Τέρης Χρυσός μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι του που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Katerina» ο 85χρονος θρυλικός τραγουδιστής περιέγραψε την δύσκολη καθημερινότητα που περνά.

«Είμαι ακόμα στο κρεβάτι από ένα ατύχημα που είχα στο σπίτι μου. Πονάω πάρα πολύ στη μέση και πιο κάτω. 15 μέρες τώρα είμαι στο κρεβάτι. Έπεσα στο μπάνιο τη νύχτα, ζαλίστηκα και χτύπησα στα μαλακά μόρια.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αυτοεξυπηρετηθώ. Ευτυχώς δίπλα μου μένει ένα ζευγάρι που έρχονται και με βοηθάνε πάρα πολύ. Είχα μία αδελφή και έναν αδελφό, που δυστυχώς πριν από ενάμιση χρόνο, “έφυγαν” και οι δύο μαζί. Έχω πέντε ανίψια, που όλα λύνονται μέσα από το τηλέφωνο», ανέφερε.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε μελαγχολικός ενώ εξέφρασε μια επιθυμία του:

«Σκέφτομαι το ένδοξο παρελθόν αλλά και το μέλλον, ότι έρχεται και η δική μου ώρα. Δεν το φοβάμαι αλλά παρακαλάω τον Θεό να μην υποφέρω. Θα ήθελα πάνω στον τάφο μου να γράψετε: Τέρης Χρυσός, ο αδικημένος τραγουδιστής».

Δείτε τις δηλώσεις του:




Δείτε επίσης:

Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Η ανάρτηση για την υγεία του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This