Γιατί η Μαρινέλλα έθεσε τον Μάστορα εκτός της αποψινής συναυλίας της στο Ηρώδειο

Τον... έστειλε αδιάβαστο

Must Read

H Μαρινέλλα έθεσε εκτός της αποψινής συναυλίας της στο Ηρώδειο τον 37χρονο τραγουδιστή των Μελισσών Χρήστο Μάστορα, καθώς δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα που έκαναν όλοι οι τραγουδιστές την προηγούμενη ημέρα.




 

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου ήταν φοβερά δυσαρεστημένη με τον Χρήστο Μάστορα, αφού είναι γνωστό ότι απαιτεί από όλους τους συνεργάτες της πειθαρχία, κάτι που χαρακτηρίζει και την ίδια σε όλη την καριέρα της στο τραγούδι. Η αποπομπή του Μάστορα έγινε κυρίως για λόγους συνέπειας, λέγεται από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα όχι για λόγους αδιαφορίας, αλλά λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας. Πώς σχολίασε την απομάκρυνσή του από την αποψινή συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο ο Χρήστος Μάστορας; Μέσα από story του στο Instagram ο τραγουδιστής αναφέρει ότι ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν του επέτρεψε να παραστεί στη δεύτερη πρόβα αλλά και να συμμετάσχει στη συναυλία-αφιέρωμα στη Μαρινέλλα.




 

«Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. ∆υστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη και εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!» έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

Στη συναυλία, πέρα από τον Χρήστο Μάστορα, συμμετέχει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος θα αναλάβει να καλύψει το κενό που δημιουργείται, ερμηνεύοντας τα τραγούδια που θα έλεγε κανονικά ο τραγουδιστής των Μελισσών.




 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This