Οι Μονεγάσκοι έχουν αδυναμία στον αστρολόγο Άρη Παπαδογιάννη

Must Read

Ο αστρολόγος Άρης Παπαδογιάννης για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίζει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στο πριγκιπάτο του Μονακό, όπου έχει ανοίξει, όπως φαίνεται, μεγάλες δουλειές, καθώς πολλοί Έλληνες που ζουν εκεί τον εμπιστεύονται απόλυτα. Πετυχημένοι επιχειρηματίες αλλά και εφοπλιστές που ζουν μόνιμα στο πριγκιπάτο τον καλούν συχνά και τον συμουλεύονται ακόμα και για σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες που θέλουν να υπογράψουν.

Το πελατολόγιο του Άρη Παπαδογιάννη, εκτός από τα πολύ μεγάλα ονόματα Ελλήνων, σιγά σιγά διευρύνεται και με ισχυρούς Μονεγάσκους. Ο γνωστός αστρολόγος έχει μάλιστα επικοινωνία και με ανθρώπους-κλειδιά που εργάζονται στην υπηρεσία της βασιλικής οικογένειας.

Η χρυσή πρόσκληση γάμου που δέχτηκε από γόνο ιδιαίτερα γνωστής και εύπορης οικογένειας Μονεγάσκων, αλλά και ένα δώρο μεγάλης χρηματικής αξίας που έλαβε (χωρίς ο ίδιος να θέλει να μιλήσει για αυτό όταν τον ρωτήσαμε) τον κατέστησαν κεντρικό πρόσωπο συζήτησης μεταξύ όσων παρεβρέθησαν σε αυτόν τον γάμο. Μάλιστα, ο γνωστός αστρολόγος, όπως μάθαμε από Έλληνες που ζουν στο Μονακό, εκείνο το βράδυ έδωσε στους νεονύμφους γούρια για να ευτυχήσει ο γάμος τους και με καλούς απογόνους.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καταλήγοντας σε έναν… πόλεμο με ατελείωτη σαμπάνια. Όλα αυτά έγιναν στο «Οτέλ ντε Παρί». «Αισθάνομαι πως σιγά σιγά ενσωματώνομαι στην κοινωνία των Μονεγάσκων, μια ιδιαίτερα κλειστή κοινωνία, για αυτό και αποφεύγω να μπω σε λεπτομέρειες» μας είπε σε επικοινωνία μας μαζί του. Φαίνεται πως ό,τι γίνεται στο Μονακό μένει στο Μονακό… «Όλα αυτά που έχω ζήσει εκεί και εξακολουθώ να ζω τα αντιμετωπίζω με το αρχαίο ρητό “μην ακούς, μη βλέπεις, μη μιλάς”, κάτι το οποίο εδώ στο Μονακό είναι ανεκτίμητης αξίας» συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This