«Δάσκαλε, καλό ταξίδι» – Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος αποχαιρετάει τον Γιάννη Μόρτζο

Μίλησε στην «Espresso» με πόνο ψυχής

Must Read

Ο θάνατος του Γιάννη Μόρτζου προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όσους τον γνώριζαν, από τα χρόνια που μαθητής ακόμα του Καρόλου Κουν είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει το κοινό στις παραστάσεις που έδινε.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Ο 84χρονος ηθοποιός, που η καρδιά του τον πρόδωσε, θεωρείται από τους συναδέλφους του ένα από τα τελευταία πνευματικά παιδιά του μεγάλου δασκάλου του Θεάτρου Τέχνης, που με ζήλο υπηρέτησε το ποιοτικό θέατρο, χωρίς να προκαλέσει ποτέ ίντριγκα και διχασμό με τους συναδέλφους του.




 

Ωστόσο, πριν από μερικούς μήνες, «αφημένος» στα αδηφάγα φώτα της δημοσιότητας, είχε μιλήσει με άσχημα λόγια για τον ηθοποιό Γιώργο Λαμπάτο, η οικονομική ανέχεια του οποίου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, θέμα που πρώτη η «Espresso» έφερε στο φως της δημοσιότητας. Ο μεγάλος ηθοποιός, μάλιστα, είχε αναφέρει πως, όταν ο Γιώργος Λαμπάτος είχε κληθεί από τον ίδιο να συμμετάσχει σε θίασο δικό του, πήγαινε σχεδόν μεθυσμένος να παίξει, μέχρι που αναγκάστηκε να τον διώξει.




 

Λίγες ημέρες αργότερα, κατανοώντας το λάθος του, ο Γιάννης Μόρτζος μέσω της «Espresso» είχε ζητήσει δημόσια «συγγνώμη» από τον νεαρότερο συνάδελφό
του, λέγοντας πως έκανε σφάλμα που μίλησε τόσο σκληρά για εκείνον και πως δεν έχει να χωρίσει απολύτως τίποτα μαζί του.




 

Σήμερα, με αφορμή τον θάνατο του σπουδαίου δασκάλου της υποκριτικής, ο Γιώργος Λαμπάτος θέλησε μέσω της «Espresso» να αποχαιρετήσει τον δάσκαλό του με πόνο ψυχής. «Μερικές φορές έρχονται στιγμές πολύ δύσκολες για να τις διαχειριστεί ο άνθρωπος… Ο χαμός του δάσκαλού μας Γιάννη Μόρτζου έρχεται δυστυχώς για να μας υπενθυμίσει πόσο εφήμερη είναι η ζωή μας, και ίσως αυτό είναι ένα σημείο που θα μπορούσε να αποτελέσει αφετηρία ώστε να έρθουμε όλοι μας πιο κοντά, να νιώσουμε περισσότερο την αξία της και πιάνοντας ο ένας το χέρι του άλλου να συνεχίσουμε τον δρόμο που μας απομένει μέχρι να συναντηθούμε στην αιωνιότητα. Μεγάλη απώλεια για όλους μας, για τη ζωή μας, για τον πολιτισμό, για την κοινωνία… Δάσκαλε, καλό ταξίδι, και θα σε θυμόμαστε με αγάπη, όπως σου αξίζει πραγματικά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια» ανέφερε στην «Espresso» o Γιώργος Λαμπάτος, ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία με τον θίασο του Μάρκου Σεφερλή.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Μόρτζος: Οι τελευταίες στιγμές στο νοσοκομείο και η στήριξη από τον ανιψιό της Βουγιουκλάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This