Το δράμα της Ταμίλα Κουλίεβα

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η μητέρα της πάσχει από άνοια

Must Read

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Alpha «Άγιος Έρωτας», η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μέσα σε όλα τα άλλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αλλά και στο δράμα με τη μητέρα της, που ζει στη Ρωσία και πάσχει από άνοια.




 

«Για εμένα η προδοσία δεν περιορίζεται στην απιστία. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά άλλα σπουδαία πράγματα τα οποία είναι πολύ πιο σημαντικά, όπως ο αλληλοσεβασμός και η αγάπη. Είμαι της άποψης ότι ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ. Προς το παρόν δεν δια-
φαίνεται στον ορίζοντα κανένας δεύτερος γάμος» είπε, αρχικά, και στη συνέχεια αποκάλυψε το οικογενειακό της δράμα:

«Φέτος έχω πάει ήδη τρεις φορές στη Ρωσία να δω τη μητέρα μου. Η μητέρα μου έχει άνοια. Είναι πολύ δύσκολο, ραγίζει η ψυχή μου. Τι να πω… Το να συζητιέται το θέμα της άνοιας μπορεί να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους. Είναι ένα είδος συμπαράστασης και είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που το ζουν και το βιώνουν να έχουν κάποιον να τους μιλήσει και να το μοιραστούν. Σκέφτομαι τη μητέρα μου που μια ζωή ήταν πολύ δυναμική, δούλευε, είναι επιστήμονας, για την εποχή της ήταν πάρα πολύ μπροστά, είναι πολύ δύσκολο να τη βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Δεν έχει φτάσει σε σημείο να μη με αναγνωρίζει, αλλά τα συμπτώματα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This