Νικήτρια μέχρι στιγμής η Μαρινέλλα: «Όσο περνούν τα 24ωρα και δεν υπάρχει επιπλοκή είναι υπέρ του ασθενούς» λέει η Παγώνη

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - Κομβικό το σημερινό 24ωρο

Must Read

Νικήτρια και από το δεύτερο κρίσιμο 24ωρο μετά το αιμοραγγικό εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου το βράδυ της περασμένης Τετάρτης βγήκε η Μαρινέλλα.

Ωστόσο, η κατάστασή της σύμφωνα με το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν παραμένει σταθερή και κρίσιμη.

Ο οργανισμός της μεγάλης ερμηνεύτριας ανταποκρίνεται στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, γεγονός που είναι σημαντικό για τους θεράποντες ιατρούς ενώ έχει και επαφή με το περιβάλλον, αναγνωρίζοντας την κόρη της που είναι συνεχώς στο πλευρό της.




Σήμερα η Μαρινέλλα διανύει το τρίτο 24ωρο και το σημερινό βράδυ είναι ορόσημο για την εξέλιξη της υγείας. Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όλα να εξελιχθούν θετικά.

Μιλώντας σήμερα το πρωί για την κατάσταση της καλλιτέχνιδας η Ματίνα Παγώνη είπε:

«Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται.Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά» είπε στο Mega.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Μαρινέλλα: Φωνή σμιλεμένη με πέτρα και χρυσάφι!

Ολόκληρο Ηρώδειο χωρίς ασθενοφόρο: Μενδώνη και Άδωνις πέταξαν σε άλλους το μπαλάκι τον ευθυνών 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This