Τάκης Ζαχαράτος: Γονάτισε και φίλησε το σημείο όπου λιποθύμησε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο

«Θα φιλήσω την γη που λαβώθηκε ο αετός»

Must Read

Ο Τάκης Ζαχαράτος αφιέρωσε εμφάνισή του στην σπουδαία ερμηνεύτρια και στενή του φίλη, Μαρινέλλα. Δύο ημέρες μετά το λιποθυμικό επεισόδιο στο Ηρώδειο, πάνω στην ίδια σκηνή έπεσε στο έδαφος και φίλησε το σημείο όπου κατέρρευσε.

Ο Τάκης Ζαχαράτος καταχειροκροτήθηκε ενώ ακούστηκε να λέει: «Μια βραδιά που σε αυτό το σημείο εγώ θα πρέπει να πω δύο τραγούδια μια σπουδαίας γυναίκας και θα ήθελα την βοήθειά σας σε αυτό, γιατί δεν μου είναι καθόλου εύκολο, αλλά με την δική σας ζεστή αγκαλιά, το δικό σας χειροκρότημα… Θέλω να φύγει από την καρδιά σας ένα λευκόχρυσο φως και να πάει να την τυλίξει, για να γίνει γρήγορα καλά και να ξανάρθει εδώ. Και θα φιλήσω αυτήν την γη που λαβώθηκε ο αετός για να σηκωθεί να γίνει καλά και να έρθει εδώ να συνεχίσει γιατί η τέχνη δεν έχει ηλικία».

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This