Νύφη η Δόμνα – Πριν από τα Χριστούγεννα ο γάμος της πρώην υπουργού

Must Read

Η Δόμνα Μιχαηλίδου βρήκε το απολύτως ταιριαστό ταίρι της στο πρόσωπο του ψυχιάτρου Λεωνίδα Μαντωνάκη και ως φαίνεται τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να ράψει το νυφικό της.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Τα σκαλιά της εκκλησίας, λοιπόν, πρόκειται να ανέβουν πριν από τα Χριστούγεννα η πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Δόμνα Μιχαηλίδου και ο γιατρός σύντροφός της. Η πρόταση γάμου που της έγινε ρομαντικά, σε ένα από τα ηλιοβασιλέματα του καλοκαιριού που πέρασε, συνοδεύτηκε από μονόπετρο δαχτυλίδι, που προδίδει την επισημοποίηση της σχέσης τους, η οποία άρχισε πριν από δύο χρόνια. Ήταν μόλις η βουλευτής είχε βγει από μια σχέση με τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημαντηράκη. Λίγο πριν ήταν ζευγάρι με τον επίσης βουλευτή και νυν υφυπουργό Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη. Αυτές ήταν οι δύο γνωστές σχέσεις της Δόμνας, που απασχόλησαν για καιρό την επικαιρότητα, και μάλιστα είχαν αφήσει τότε να διαρρεύσουν και φήμες γάμου… Τώρα, που και οι δύο πρώην παντρεύτηκαν, αποφάσισε και η Δόμνα να νοικοκυρευτεί με τον… καλύτερό της φίλο, όπως ήταν πάντοτε ο ψυχίατρος για τη βουλευτή.

Η σχέση τους άρχισε ως φιλική και εξελίχτηκε σε μεγάλο love story. Οσο για τον Λεωνίδα Μαντωνάκη, ψυχίατρο στην Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγι- νήτειου Νοσοκομείου και με ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι (προέρχεται από οικογένεια γιατρών, μιας και ο πατέρας του Ιωάννης και ο αδελφός του Λευτέρης είναι επίσης πολύ γνωστοί γιατροί), μας είχε απασχολήσει για τα ερωτικά του όταν είχε γίνει γνωστή η σχέση του με τη σέξι αοιδό Χριστίνα Κολέτσα.

‘Ομως, η πίεση της οικογένειάς του, που δεν ανέχεται τέτοιου είδους αταίριαστες (όπως έλεγαν κύκλοι κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον) με τον ίδιο σχέσεις, οδήγησαν στον χωρισμό το ζευγάρι. Μάλιστα, λεγόταν τότε (την εποχή που η Κολέτσα είχε επιστρέψει από το ριάλιτι «Nomads» του ΑΝΤ1) πως είχε πέσει για εκείνον στα… πατώματα!

Τον βρήκε, όμως, τελικά τον δρόμο του ο Λεωνίδας Μαντωνάκης στο πλευρό της Δόμνας Μιχαηλίδου.

Διαβάστε ακόμα:

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This