Γόνοι μεγάλων σταρ που… μεγάλωσαν μέσα σε realities και ενηλικιώθηκαν με «πληγές»

Θυσία στον βωμό της τηλεθέασης!

Must Read

Την πιο σκοτεινή πλευρά της διασημότητας βίωσαν στο πετσί τους παιδιά, συνήθως γόνοι σταρ, τα οποία έγιναν γνωστά παγκοσμίως μέσα από τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικά realities που έκαναν τεράστια επιτυχία. Ναρκωτικά, απειλές θανάτου, bullying και οικογένειες που έγιναν άνω κάτω σημάδεψαν την πορεία τους προς την ενηλικίωση, κάνοντάς τα να πληρώσουν τεράστιο τίμημα για τη δόξα την οποία τα ίδια δεν ζήτησαν, αλλά την επιθυμούσαν διακαώς οι γονείς τους.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η ψυχολόγος της πρωινής εκπομπής «This Morning» του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV, Έμα Κένι, τόνισε στη «Sun» ότι «όταν τα παιδιά μεγαλώνουν σε δημόσια θέα, ελέγχονται εξονυχιστικά και κρίνονται συνεχώς, όχι μόνο από τους συνομηλίκους τους, αλλά από τον κόσμο γενικότερα». Εξήγησε ότι για αυτό από τη μια δεν ζουν μια κανονική παιδική ηλικία, ενώ από την άλλη υποβάλλονται σε τεράστια ψυχολογική πίεση, με καταστροφικές συνέπειες για την ψυχική τους ισορροπία.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η ατελείωτη έκθεση μέσα από realities καταστρέφει τα παιδιά είναι αυτό της Κέλι Οσμπορν. Η κόρη του ροκ σταρ Όζι Όσμπορν και της συζύγου του Σάρον Όσμπορν, όπως έχει δηλώσει η ίδια, πέρασε την εφηβεία της δίνοντας μάχη με τις εξαρτήσεις της από τα ναρκωτικά. Είχε γίνει διάσημη από παιδί, όταν άρχισε να εμφανίζεται στο οικογενειακό reality των Οσμπορν «The Osbournes», αλλά λόγω της μικρής ηλικίας της δεν ήταν έτοιμη να αντέξει την πίεση που συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Ο διάσημος πατέρας της παραδέχτηκε στη «Sun» ότι γνώριζε πως η Κέλι έπαιρνε ναρκωτικά και έπινε πολύ αλκοόλ στα γυρίσματα του reality στο σπίτι τους. Εκμυστηρεύτηκε, δε, ότι ούτε ο ίδιος άντεξε την πίεση να είναι μπροστά στις κάμερες 24 ώρες το 24ωρο από το 2002 μέχρι το 2005 και εκείνη την περίοδο ξανακύλησε στο αλκοόλ.

 

Οι αδελφές Κένταλ και Κάιλι Τζένερ μπορεί στις ημέρες μας να είναι δύο από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη, η πρώτη ως κορυφαίο μοντέλο και η δεύτερη ως επιχειρηματίας, η παιδική τους ηλικία όμως ήταν σκέτη κόλαση. Ο λόγος ήταν ότι εμφανίζονταν στο οικογενειακό reality των Καρντάσιαν «Keeping Up with the Kardashians», και, όπως ομολόγησαν αργότερα οι ίδιες, δέχονταν συνεχώς φραστικές επιθέσεις από παπαράτσι και αγνώστους, που τις έκαναν ψυχολογικό ράκος.

Η Κένταλ Τζένερ

Ενδεικτικά η Κάιλι εκμυστηρεύτηκε ότι όταν ήταν 16 ετών μερικοί παπαράτσι που της είχαν στήσει καρτέρι για να τη φωτογραφίσουν τη ρώτησαν αν μαζί με την Κένταλ «εκπορνεύτηκαν, όπως η αδελφή τους» Κιμ Καρντάσιαν. Οι παπαράτσι αναφέρονταν βεβαίως στο διαβόητο sex tape, με το οποίο αρκετά χρόνια νωρίτερα είχε συστηθεί στο παγκόσμιο κοινό η άγνωστη μέχρι τότε Κιμ.

Η Κάιλι Τζένερ

 

Το 2006 ο Σέιν Κίου και οι γονείς του Τζίνα και Ματ Κίου εμφανίστηκαν στο πρώτο επεισόδιο του reality «Αληθινές νοικοκυρές σε απόγνωση», γνωστό ως «The Real Housewives of Orange County» που πλέον έχει γίνει θεσμός στην αμερικανική τηλεόραση και έχει φτάσει τις 18 σεζόν. Ο Σέιν έπεσε θύμα της «δίψας» των παραγωγών του reality για υψηλή τηλεθέαση και κατέληξε να φοβάται για τη ζωή του. Ο 18χρονος τότε Σέιν γύρισε μια σκηνή στην οποία έπαιζε σε αγώνα μπέιζμπολ και από την ένταση του παιχνιδιού κάποια στιγμή εκνευρίστηκε. Τίποτα το ιδιαίτερο, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει συχνά στα αθλήματα με έντονο ανταγωνισμού.

Οι παραγωγοί, όμως, μόνταραν την αλληλουχία των σκηνών με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται σαν ο Σέιν να είχε βρίσει με άγριο τρόπο τη μητέρα του, που ήταν στις
κερκίδες. «∆εχόμουν απειλές για τη ζωή μου» είπε στον «Guardian», σημειώνοντας ότι οι συνέπειες στην ψυχολογία του ήταν τόσο άσχημες, που η οικογένεια εγκατέλειψε το reality. Πρόσθεσε, δε, ότι ακόμη και στις ημέρες μας του κάνουν bullying με βρισιές στα social media όταν αναρτά φωτογραφίες μαζί με τη μητέρα του.

Η χορεύτρια Μάντι Ζίγκλερ ήταν μόλις οκτώ ετών όταν μαζί με τη μητέρα της Μελίσα Γκαϊζόνι συμμετείχε στο reality «Dance Moms», που επί οκτώ χρόνια παρακολουθούσε την εξέλιξη παιδιών με ταλέντο στον χορό, στη σχολή της Αμπι Λι Μίλερ. Η Ζίγκλερ έγινε η σταρ του reality, όμως πολλές φορές κατέρρευσε ψυχολογικά από την πίεση. Η χορεύτρια αποκάλυψε στο «Cosmopolitan» ότι το σόου είχε τόσο πολύ αρνητικές επιπτώσεις πάνω της, που τις τρεις τελευταίες σεζόν προσπάθησε να το εγκαταλείψει.

Η Μάντι Ζίγκλερ

 

∆εν τα κατάφερε όμως, καθώς ήταν παγιδευμένη από το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η μητέρα της την πρώτη σεζόν, γεγονός που την καταρράκωσε ψυχολογικά και παραλίγο να τη συντρίψει. «Κυριολεκτικά μπήκα στην εφηβεία μπροστά στα μάτια όλων στην τηλεόραση και αυτό ήταν πολύ παράξενο» είπε η Ζίγκλερ, εξηγώντας ότι αντί ο κόσμος να καταλάβει ότι το σώμα της άλλαζε λόγω της εφηβείας, πολλοί την ντρόπιαζαν λέγοντάς της ότι ήταν «χοντρή».

Μαλλιά κουβάρια μπροστά στα μάτια της μικρής κόρης τους Πρίνσες έγιναν η Κέιτι Πράις και ο ελληνοκυπριακής καταγωγής τραγουδιστής Πίτερ Αντρέ, όταν η Πράις άρχισε να την παίρνει μαζί της στα realities της βρετανικής τηλεόρασης στα οποία εμφανιζόταν. Η Πρίνσες είχε μεγάλη επιτυχία στο κοινό, σε σημείο που η μητέρα της δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram για εκείνη και τον αδελφό της Τζούνιορ.

Η Πρίνσες Αντρέ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντρέ έβλεπε ότι η Πρίνσες άλλαζε επικίνδυνα συμπεριφορά καθώς δεν άντεχε την πίεση της δημόσιας έκθεσης και αντιμετώπισε την Πράις σε έναν επικό καβγά, ο οποίος όμως χειροτέρεψε την ψυχολογία της μικρής κόρης τους. Πέτυχε όμως να μείνει το παιδί του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: «Maria»: Το trailer της ταινίας για την Μαρία Κάλλας με την Αντζελίνα Τζολί

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This