Εξοργισμένη η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα: «Καραγκιοζιλίκια όσα γράφονται για δωρεά οργάνων!»

Τι ανέφερε για την κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη

Must Read

Εξαγριωμένη με όσα έχουν γραφτεί περί δωρεάς οργάνων του Δημήτρη Κόκοτα είναι η αδερφή του.

«Αυτά τα πράγματα είναι καραγκιοζιλίκια. Θα το πω έτσι, λιανά, και πραγματικά ντρέπομαι γι’ αυτούς που τα γράφουν. Ντρέπομαι πάρα πολύ. Που δε σέβονται. Κατ’ αρχήν δε σέβονται ότι υπάρχουν παιδιά από πίσω. Ντε και καλά ότι ο άνθρωπός μας έχει τελειώσει.Πώς την έχουν δει; Έχουν πάρει μια φυλλάδα και γράφουν. Μη τρελαθώ και αρχίσω και μιλάω πάρα πολύ άσχημα. Βγαίνω από τα ρούχα μου, αλήθεια σου λέω. Θες να τα ακούσουν, δε θες να τα ακούσουν, δε με ενδιαφέρει. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι συναινώ κι εγώ σε αυτά όλα. Ποτέ δεν έχουν μιλήσει μαζί μου. Το δικό μου μήνυμα είναι ότι τον αγαπώ και περιμένω με το καλό να ανοίξει τα μάτια του και να είναι καλά. Τίποτα άλλο», είπε στον Ant1 η Έλλη Κόκοτα.

Και πρόσθεσε: «Δεν παρακολουθώ αυτά που γράφονται για τον Δημήτρη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και σωστά. Πραγματικά, δεν ασχολούμαι καν. Δεν ασχολούμαι, δεν αξίζει τον κόπο. Αν κάποιος είναι σοβαρός και θέλει να πάρει, να μας ενημερώσει σοβαρά ή θέλει να πούμε δυο πράγματα, βεβαίως να πάρει».

Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) με την οικογένειά του να είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του η Έλλη Κόκοτα είπε:

«Ο Δημήτρης είναι σταθερός και περιμένουμε να πάρει τον χρόνο του, να ξυπνήσει. Μιλάω σχεδόν καθημερινά με τον γιατρό του και ενημερώνομαι για την κατάστασή του. Περιμένουμε με το καλό να ξυπνήσει. Οι γιατροί περιμένουν κι αυτοί. Έχουν κάνει κι αυτοί ό,τι χρειαζόταν να κάνουν και περιμένουμε. Κάνει συνέχεια εξετάσεις, κάθε μήνα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι σταθερά και με μια μικρή βελτίωση. Πρώτα ο Θεός και η Παναγία να έχουμε καλά νέα».

Δείτε βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This