Αποκαλυπτική Αθηνά Οικονομάκου για το διαζύγιο με Μιχόπουλο και τον νέο της έρωτα

Ο πρώην και ο νυν

Must Read

Αποκαλυπτική υπήρξε η Αθηνά Οικονομάκου για τον πρώην σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον νυν σύντροφό της Μπρούνο Τσερέλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Τσουρό. «Εύκολο δεν είναι τίποτα σε ένα διαζύγιο, περνάς πάρα πολλές φάσεις» σχολίασε αρχικά για τον χωρισμό της, συμπληρώνοντας ωστόσο πως δεν δυσκολεύτηκε να το διαχειριστεί ως γεγονός από τη στιγμή που το αποφάσισε.




 

«Ήταν εύκολο, με την έννοια ότι ήμουν απόλυτα σίγουρη για την επιλογή μου και την απόφασή μου. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε και καταλήξαμε σε αυτό από κοινού με τον πρώην σύζυγό μου με πολλή αγάπη και ωριμότητα, και ανακοινώθηκε κιόλας, δεν θεωρώ ότι κοίταξα ποτέ πίσω: “Αν είχα κάνει αυτό ή αν γινόταν το άλλο”. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ήταν το καλύτερο και για τους δυο μας και για τα παιδιά μας. ∆εν είχα καμία αμφιβολία για την απόφασή μου» εξήγησε.




Όσο για τη νέα της σχέση, η Αθηνά Οικονομάκου τόνισε πως είναι κάτι σοβαρό, γι’ αυτό και το δημοσιοποίησε. «Για να βγάλω τη σχέση μου σημαίνει ότι κάτι… σημαίνει. Η σχέση μου με τον Μπρούνο είναι σοβαρή. ∆εν σκέφτομαι τίποτα, αφήνω τα πράγματα να κυλούν και απολαμβάνω κάθε στιγμή της ζωής μου» είπε και συμπλήρωσε ότι δεν είναι αρνητική στο να ξαναπαντρευτεί, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της κάτι τέτοιο.




 

«Νιώθω πολύ ασφαλής. Ήταν κάτι που φαινόταν – επειδή ξέρω τον χώρο, αργά ή γρήγορα θα έβγαινε. Και από το να βγει με έναν τρόπο που δεν θα ήταν όπως θα ήθελα εγώ και να είχα όλο το κυνηγητό των δημοσιογράφων ή έξω από το σπίτι μου, που θα επηρέαζε και τα παιδιά μου, ήταν μια πολύ κρίσιμη περίοδος που θεώρησα ότι θα ήταν πιο ασφαλές και πιο τίμιο από πλευράς μου να το δείξω μόνη μου. Τους κάλυψα όλους και τους το ‘‘έκαψα’’ κιόλας το θέμα» σχολίασε αναφορικά με τη δημοσιοποίηση της νέας της σχέσης.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη σουίτα παραλία η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα στο Μοναστήρι της Πάρου

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This