Ο Σάκης Αρσενίου παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του Λαμπρινή Πλεύρη

Must Read

Λαμπερός γάμος στα νότια προάστια για τον Σάκη Αρσενίου και την αγαπημένη του Λαμπρινή Πλεύρη. Ο γνωστός τραγουδιστής και η εκλεκτή της καρδιάς του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα χαριτωμένο αγοράκι που λατρεύουν, επισημοποίησαν τη σχέση τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη.




 

Το μυστήριο τελέστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής, με τον γαμπρό να περιμένει ανυπόμονα τη νύφη στα σκαλοπάτια της εκκλησίας κρατώντας αγκαλιά τον γιο τους, Κωνσταντίνο Εφραίμ, ο οποίος ήταν (φυσικά!) παραγαμπράκι στον γάμο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επέλεξε γι’ αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής του ένα κομψό μπεζ κοστούμι με μαύρες λεπτομέρειες. Όσο για τη Λαμπρινή, εμφανίστηκε στον χώρο της τελετής με ένα στράπλες νυφικό και ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα, θυμίζοντας κάτι από πριγκίπισσα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νέοι είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2022, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους, ενώ τον περασμένο Μάρτιο τελέστηκαν και τα βαφτίσια του μικρού σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, αφού ο ερχομός του ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού.




 

Ο 1,5 έτους Κωνσταντίνος Εφραίμ, ωστόσο, έκλεψε την παράσταση και στον προχθεσινό θρησκευτικό γάμο του τραγουδιστή με την αγαπημένη του, καθώς έδειχνε ιδιαίτερα συμφιλιωμένος με τον φακό και πόζαρε στους φωτογράφους. Αμέσως μετά το γαμήλιο μυστήριο ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους του νιόπαντρου ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους ήταν η τραγουδίστρια Evgenia και ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος.

Ο Σάκης Αρσενίου, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media αρκετά στιγμιότυπα από το πάρτι τους, αποκαλύπτοντας και το τραγούδι που χόρεψε με τη σύζυγό του, το οποίο ήταν το «Όταν έχω εσένα» του ∆ημήτρη Μητροπάνου.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This