Παγώνη για Μαρινέλλα: Η κατάσταση της είναι κρίσιμη αλλά ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή

Συγκρατημένη αισιοδοξία

Must Read

Στο Action24 βρέθηκε καλεσμένη η Ματίνα Παγώνη και μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η αγαπημένη τραγουδίστρια όλων των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε χαρακτηριστικά «πως η κατάσταση είναι κρίσιμη όπως αναφέρει και το ιατρικό ανακοινωθέν, τουλάχιστον δεν υπάρχουν επιπλοκές, που μπορεί να είναι ένας πυρετός αλλά δεν μας ανησυχεί κάτι τέτοιο».

Παράλληλα επισήμανε πως τέτοιες καταστάσεις θέλουν υπομονή καθώς και η εξέλιξη είναι μέρα με τη μέρα και ώρα με την ώρα.

Η Ματίνα Παγώνη εξέφρασε την αισιοδοξία της δεδομένου πως η Μαρινέλα ανταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δηλαδή αν η δαπάνη ξεπεράσει ένα κάποιο όριο, τηλεφωνούν τα κοράκια από το λογιστήριο τού νοσοκομείου , να πάνε οι συγγενείς να τούς αδειάσουν την γωνιά. Ο Κόκκοτας δηλ. αν ήταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο θα έπρεπε να είχε αποταμιεύσει όλα τα νυχτοκάματα τού πατέρα του συν τα αυτοκίνητα που τού είχε κάνει δώρο ο Ωνάσης για να τούς πληρώσει.. Γι’ αυτό λέμε δωρεάν Υγεία, είναι πολιτισμός. Έλα όμως πού φίλοι τού Άδωνη είναι τα ιδιωτικά θεραπεύτρια, οι ασφαλιστικές και όχι ο λαός ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This