Ενοχλημένη η Κόνι Μεταξά με ερώτηση δημοσιογράφων: «Πάλι αυτό με ρωτάτε; Δεν βαρεθήκατε;»

Must Read

Την ενόχλησή της εξέφρασε απέναντι σε συγκεκριμένη ερώτηση που αφορά στην δημιουργία οικογένειας, η Κόνι Μεταξά, η οποία βρέθηκε σε εκδήλωση και συνομίλησε με δημοσιογράφους, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η ίδια ρωτήθηκε πότε σκοπεύει να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση, γεγονός που την έφερε σε δύσκολη θέση, κάνοντας σαφές πως δέχεται αυτή την ερώτηση πολύ συχνά και μέσω των social media, αλλά και από τους ρεπόρτερ.

«Πάλι αυτό με ρωτάτε; Δεν βαρεθήκατε; Εσύ πότε θα γίνεις μαμά; Όταν το αποφασίσεις θα έρθω να σου πάρω συνέντευξη για να μου το πεις», είπε χαρακτηριστικά, αλλά έμεινε για να απαντήσει και στις υπόλοιπες ερωτήσεις, χωρίς να χάσει το κέφι της.

«Δε με ενοχλούν τα δημοσιεύματα για μένα που δεν είναι αλήθεια»

Η Κόνι Μεταξά μίλησε για το φλερτ που δέχεται στα social media αλλά και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι. «Δε με φλερτάρουν τόσο στα social media…Όχι τόσο. Νομίζω ότι πιο εύκολα θα μου στείλει κάποιος που με είδε έξω να μου πει “σε είδα εκεί”, αλλά άσχετοι που δεν με ξέρουν καθόλου όχι».

Ενώ σε άλλο σημείο δήλωσε: «Δε με ενοχλούν τα δημοσιεύματα για μένα που δεν είναι αλήθεια, αν ήταν αλήθεια αυτά που γράφονταν για τον χωρισμό μου θα με ενοχλούσαν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This