Όλα του γάμου δύσκολα

Τα πέντε κομβικά θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσει το ζευγάρι πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση

Must Read

Μην προχωρήσετε σε αρραβώνα αν δεν συζητήσετε πρώτα διεξοδικά πέντε κομβικά θέματα συστήνει καταξιωμένη ψυχοθεραπεύτρια ζευγαριών, η οποία επιμένει ότι από αυτά κρίνεται το μέλλον του γάμου.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Μιλώντας στο «Business Insider», η Νεοϋορκέζα σύμβουλος γάμου Λάντις Μπεγιάρ τόνισε ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει ένα ζευγάρι είναι το ζήτημα των παιδιών.

Όχι μόνο πρέπει να αποφασίζουν πόσα παιδιά και πότε θέλουν να αποκτήσουν, αλλά και τι είδους γονείς θέλουν να γίνουν και πώς θα τα αναθρέψουν.

Κομβικό είναι, σύμφωνα με την ειδικό, να μιλήσουν έξω από τα δόντια για τα οικονομικά τους, λέγοντας πόσα κερδίζει καθένας, αλλά και για τις προτεραιότητες με τις οποίες θα τα ξοδεύουν. Τρίτη ενότητα συζήτησης είναι οι σχέσεις με τα μελλοντικά πεθερικά, αλλά και τον ρόλο που θα έχουν οι παππούδες στην ανατροφή των εγγονιών τους.

Η ειδικός πιστεύει επίσης ότι πρέπει να γίνει μια λεπτομερής συζήτηση για το σεξ, για το πώς θέλει το ζευγάρι να είναι η σεξουαλική ζωή του κατά τον γάμο, και να μιλήσει ανοιχτά για το τι αρέσει στον καθένα στο κρεβάτια και τι όχι.

Τέλος, η ψυχοθεραπεύτρια συστήνει να μιλήσει καθένας για τις θέσεις του για τη θρησκεία, αλλά και τις αρχές που θεωρεί πιο σημαντικές στη ζωή του, καθώς αν δεν συμφωνούν σε αυτά, δύσκολα θα συζήσουν για πολύ καιρό.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This