Σε πελάγη ευτυχίας Νικούλι και Μαούτσου! Περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους

Must Read

Ο «πελαργός» έρχεται στο σπιτικό του Κώστα Νικούλι και της Κατερίνας Μαούτσου. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια μέσα από τα σίριαλ «Σασμός» και «Η παραλία», υποδύεται φέτος τον Αλέξη σε νεαρή ηλικία στη νέα σειρά του Alpha «Ο τιμωρός».

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από τη σύντροφο και συνάδελφό του, τον καλύτερο ρόλο της ζωής του δεν τον έχει βιώσει ακόμη. Μιλάμε φυσικά για τον ρόλο του πατέρα, για τον οποίο ο Κώστας Νικούλι ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτήν την εποχή με ανυπομονησία και ενθουσιασμό, μια και η αγαπημένη του Κατερίνα Μαούτσου κυοφορεί τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η ίδια η εγκυμονούσα ηθοποιός, μέσα από μια εικόνα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Θέλοντας να ευχηθεί «Καλό μήνα!» για τον Οκτώβριο, που μπήκε χθες, πόσταρε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο στα stories της, στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει σε κατάσταση προχωρημένης κύησης.

Τους προηγούμενους μήνες το ζευγάρι, που είναι έτσι κι αλλιώς low profile σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του ζητήματα, επέλεξε και κατάφερε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα όμως, που αναμένει σύντομα την άφιξη του «πελαργού», η μέλλουσα μανούλα θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Κώστας Νικούλι και η Κατερίνα Μαούτσου γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια στην παράσταση «Ροσμαρί» και από τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, το ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια ζει κιόλας κάτω από την ίδια στέγη, με το ενδεχόμενο του γάμου να υπάρχει στη σκέψη και των δυο.

«Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο, αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει, ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά» είχε δηλώσει σχετικά ο Κώστας Νικούλι. Με το καλό!




 

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This