Athens by night με τελευταίες πινελιές – Ολοκληρώνεται το παζλ των μουσικών σχημάτων στη νυχτερινή Αθήνα

Must Read

Μπαίνουν και τα τελευταία κομμάτια στο… παζλ του χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Ο Νίκος Κουρκούλης πρόκειται να συμπράξει καλλιτεχνικά με την Αγγελική Ηλιάδη στο Lux Stage (πρώην Caramela), όπου εμφανιζόταν επί τρεις μήνες η Κατερίνα Λιόλιου. Ο Γιώργος Γιαννιάς συμφώνησε σε όλα με τον Stan και θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο (πολλά υποσχόμενο!) σχήμα του νυχτερινού κέντρου Ω Stage, στην οδό Πειραιώς.

Ο Γιώργος Γιαννιάς

 

Last but not least, ο Κώστας Χατζής θα επιστρέψει και τη φετινή σεζόν στη μουσική σκηνή Οδός Λυσίου, στην Πλάκα, εκεί δηλαδή όπου εμφανιζόταν και πέρυσι μαζί με τον Γιώργο Κατσαρό, καταγράφοντας απανωτά sold out. Τούτη τη φορά ωστόσο θα έχει στο πλευρό του έναν νεότερο πλην όμως πολύ έμπειρο καλλιτέχνη, με πολλές επιτυχίες, τον Γιάννη Σαββιδάκη. Στο ίδιο σχήμα θα συμμετάσχει και η κόρη του Κώστα Χατζή, η ∆ανιέλα.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This