«Σκοτώθηκαν» στα πρωινάδικα για τη Ματούλα Ζαμάνη που έβγαλε τη μπλούζα της σε συναυλία

Ανέβηκαν οι τόνοι στις πρωινές εκπομπές για την κίνηση της τραγουδίστριας

Must Read

Άγρια κόντρα ξέσπασε στις πρωινές εκπομπές μετά την «καταιγίδα» σχολίων που προκάλεσε η γνωστή τραγουδίστρια Ματούλα Ζαμάνη, όταν κατά το τέλος της συναυλίας της στο Θέατρο Βράχων, έβγαλε την μπλούζα της, μένοντας με το σουτιέν της, την ώρα που το κοινό την καταχειροκροτεί και την αποθεώνει.

Αφροδίτη Γραμμέλη και  Άρια Καλύβα «αρπάχτηκαν» στην εκπομπή Πρωινό, με την πρώτη να υπερασπίζεται την τραγουδίστρια και τη δεύτερη να χαρακτηρίζει αντιαισθητική την κίνησή της.

«Ας μας πει κάποιος σε τι αποσκοπεί αυτή η πράξη και η ενέργεια. Πέραν του ότι είναι αντιαισθητική σε κάθε περίπτωση… Και δεν αναφέρομαι στο θέμα των κιλών. Το ίδιο αντιαισθητική θα ήταν αν το έκανε η κυρία Βανδή, αντιαισθητικό ήταν όταν ο κύριος Μαζωνάκης έκανε ότι ουρούσε στην πίστα. Τη δημόσια εικόνα σου οφείλεις να την προστατεύεις και ειδικά όταν είσαι και κάποιας ηλικίας. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, απαγορεύεται να έχω άποψη;», είπε αρχικά η Άρια Καλύβα.

Με την Αφροδίτη Γραμμέλη να απντάει: «Εγώ ακούω τώρα και τρελαίνομαι σιγά σιγά… Ακούω κουβέντες για ηλικίες και για κιλά. Ντροπή!».

Ακολουθεί ο έντονος διάλογος:

Α.Κ.: Ντροπή είναι να μην έχουμε συναίσθηση της ηλικίας μας και να καταργούμε και τη λογική.

Α.Γ.: Άσε με να μιλήσω ρε Άρια κάποια στιγμή, να ακουστώ… Αυτό είναι στον δικό σου κώδικα, εγώ έχω τον δικό μου άξονα, δεν είμαστε στο ίδιο.

Α.Κ.: Προφανώς και δεν είμαστε.

Α.Γ.: Το «προφανώς» άσε να το συζητήσουμε άλλη ώρα.

Από πλευράς της η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπάθωσε για τα αρνητικά σχόλια: «Μπλιαχ, μπλιαχ γι’ αυτά τα σχόλια. Αηδία. Τα σχόλια είναι τραγωδία. Ντροπή, Ντροπή…. Ακόμα και να μη σου αρέσει αυτό που βλέπεις, αυτά τα σχόλια είναι αισχρά. Καταλαβαίνω να μη σου αρέσει αλλά, πρέπει να βγάλεις όλη αυτή τη χυδαιότητα;» και πρόσθεσε: «Εμένα προσωπικά δε με ενόχλησε και δεν καταλαβαίνω και όλα αυτά τα σχόλια περί καθαριότητας. Τι λέτε ρε; Ήσασταν εκεί να μυρίσετε: Τι είναι αυτά που γράφετε; Πάτε καλά όλοι; Και από τα social μέσα μυρίζετε; Τα νεύρα μου».




Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: «Το να κάνει αυτή την κίνηση και να βγαίνουν τοξικά, χυδαία σχόλια με βρίσκει κάθετο. Αλλά σαν κίνηση εμένα δεν μου αρέσει αυτό και όχι για το αν είναι υπέρβαρη ή όχι αλλά αυτός ο αγοραίος διονυσιασμός» είπε και πρόσθεσε:  «Δε δικαιολογείται, αυτό λέγεται ενθουσιασμός και θα κριθείς για το πώς θα τον εκφράσεις. Εμένα δε μου αρέσει αυτό αλλά από το «δε μου αρέσει» μέχρι το να στηλιτεύω και να βγάζω ό,τι φαρμάκι έχω είναι από τη νύχτα στη μέρα. Την εκτιμώ αλλά έχασε ένα μέτρο εδώ».




Από πλευράς του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε: «Έχουμε δει κι έχουμε δει πράγματα που μπορεί να μη μας άρεσαν και ελέω μίας ταμπέλας φοβόμαστε να τα πούμε. Γιατί αυτή η υποκρισία ξαφνικά; Η Ματούλα Ζαμάνη μας πείραξε; Ο Ρουβάς μια ζωή γυμνός τραγουδούσε, η Κατερίνα Λιόλιου κάθεται και τραγουδάει με τα πόδια ανοιχτά, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε αναπαράσταση ότι έκανε την ανάγκη του επάνω στη σκηνή».

Για το ζήτημα που προκάλεσε έριδες μίλησε και ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος ανέφερε: «Το αισθητικά αποδεχτό ή μη αποδεχτό είναι προσωπικό ζήτημα για τον καθένα. Δηλαδή, η αισθητική και τα όριά της ο καθένας τις έχει για τον εαυτό του. Είναι δικαίωμά της να πετάξει τη μπλούζα, προφανώς δεν έχει να κάνει με τα παραπάνω κιλά ή λιγότερα κιλά, όμως το αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσει είναι δικό μου θέμα. Κι εμένα αισθητικά δεν μου αρέσει. Όμως σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά γιατί κι εγώ έχω ή με το ότι πέταξε τη μπλούζα και με πειράζει το γυμνό. Αισθητικά, ναι. Δε μου αρέσει να βγάζει κάποιος τη μπλούζα πάνω στη σκηνή, όποιος κι αν είναι».




Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποκλίθηκε στην κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη λέγοντας ότι είναι ακομπλεξάριστη: «Οι μισές γυναίκες που θα είχαν ένα πιο αθλητικό σώμα θα έλεγαν “οκ δεν έγινε και τίποτα να βγάλει η Βανδή το μπλουζάκι της”. Η κοπέλα αυτή έβγαλε την μπλούζα της και την θαύμασα. Υποκλίνομαι. “Ματούλα δεν σε έχω γνωρίσει, ελπίζω να βρεθούμε κάποια στιγμή. Μπράβο ρε κορίτσι μου, μπράβο που δεν κόμπλαρες”. Μακάρι τελικά ο σχολιασμός να είναι επειδή έβγαλε την μπλούζα και όχι επειδή μπορεί να έχει λίγα παραπάνω κιλά από κάποια καλλιτέχνιδα που έχουμε δει σε σκηνές να κάνει κάτι αντίστοιχο» είπε στην ραδιοφωνική εκπομπή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This