Η showbiz έδωσε δυναμικό «παρών» στην τελευταία παράσταση της επιθεώρησης «Τότε, τώρα, πάντα», στο θέατρο Άλσος

Grand finale με... φλας!

Must Read

Κόσμος και κοσμάκης της showbiz -αλλά όχι μόνο- βρέθηκε στην τελευταία παράσταση της επιθεώρησης του Σταμάτη Φασουλή «Τότε, τώρα, πάντα», στο θέατρο ‘Αλσος. Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» απαθανάτισε πλήθος από γνωστές προσωπικότητες, τόσο στο κοινό όσο και στα παρασκήνια του θεάτρου τη βραδιά του grand finale. Ανάμεσά τους ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, που παρακολούθησε την παράσταση με τα εγγόνια του, αλλά και ο Πέτρος Κόκκαλης, που καμάρωσε επί σκηνής τη λαμπερή σύζυγό του ∆ήμητρα Ματσούκα, η οποία δίνει «ρέστα» και στην κωμωδία το φετινό καλοκαίρι.

O Πέτρος Κόκκαλης και η ∆ήμητρα Ματσούκα

Την τελευταία έσπευσε να απολαύσει επί το έργον κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και η συνάδελφός της από τις «Ψυχοκόρες» Νεκταρία Γιαννουδάκη. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες πόζαραν παρέα στους φωτογράφους μετά την αυλαία. Το ίδιο συνέβη και με τους νιόπαντρους ∆ήμητρα Ματσούκα και Πέτρο Κόκκαλη, οι οποίοι μετά τον γάμο τους έχουν γίνει αρκετά πιο εξωστρεφείς στο θέμα της δημοσιότητας.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη και η Δήμητρα Ματσούκα

 

Ακόμα την τελευταία παράσταση της επιθεώρησης του Σταμάτη Φασουλή παρακολούθησαν η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Γιάννης Σπαλιάρας με τη σύντροφό του Αγγελική, ο Ορέστης Τζιόβας, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και ο Μανούσος Μανουσάκης. Οι περισσότεροι έσπευσαν φυσικά και στα παρασκήνια για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, με τα φλας των παπαράτσι να κάνουν τη… νύχτα μέρα στο Άλσος.

Ο Γιώργος Νταλάρας με τα εγγόνια του

Για την ιστορία, στο «Τότε, τώρα, πάντα» πρωταγωνίστησαν με αλφαβητική σειρά οι Θοδωρής Αθερίδης, ∆ημήτρης Γκοτσόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Λουδάρος, ∆ήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Σταμάτης Φασουλής. Σε guest εμφανίσεις η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας με τη σύντροφό του Αγγελική
Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Ο ∆ημήτρης Γκοτσόπουλος και ο Ορέστης Τζιόβας
Μανούσος Μανουσάκης, Αργύρης Παπαργυρόπουλος και Ηλίας Μαροσούλης

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This