Ελένη Βουλγαράκη για τραυματισμό Φώτη Ιωαννίδη: «Εγώ προσφέρω συναισθηματική υποστήριξη»

Όσα ανέφερε για το ταίρι της

Must Read

Ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και υπέστη τελικά θλάση στον προσαγωγό. Κάτι που σημαίνει ότι χάνει τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι κι αυτό της Εθνικής με την Αγγλία.

Η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκε… στο επίκεντρο της κουβέντας των συνεργατών της στο Πρωινό και την κουβέντα ξεκίνησε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή το πρόσφατο διαζύγιο Μπασινά.

«Παιδιά, όταν τα έχουν ποδοσφαιριστές με κορίτσια, καλή ώρα, είναι λαμπερά ζευγάρια. Δεν είναι Ελένη;», είπε ο παρουσιαστής και η Ελένη Βουλγαράκη απάντησε: «Ξέρω εγώ; Εσείς θα μου πείτε. Με βλέπετε λαμπερή;».

Και ο διάλογος συνεχίστηκε: «Πότε θα γυρίσει ο Φώτης πίσω;» και η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν ξέρουμε, γιατί οι εξετάσεις του είναι να γίνουν το απόγευμα». Αν και βέβαια η ενημέρωση για τον αρχηγό των «πράσινων» προέκυψε στο μεταξύ.

Ενδιαφέρον είχε πάντως η απάντηση στην ερώτηση: «Πόναγε το βράδυ»;

Και η τοποθέτηση: «Αισθάνεται ένα τράβηγμα. Εγώ προσφέρω συναισθηματική υποστήριξη», ήταν η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This