Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Ψινάκη – Σμπαράλια η καινούργια «μπέμπα» του

Must Read

Γλίτωσε από θαύμα ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, καθώς κινούνταν προς το σπίτι του, στον Νέο Βουτζά.

Ο Ηλίας Ψινάκης οδηγούσε το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό του μάρκας BMW, όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του rpn.gr, ένα φορτηγό έκανε προσπέραση και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Ο γνωστός μάνατζερ, έκανε ελιγμό προκειμένου να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση.

Ως αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο του Ηλία Ψινάκη εξετράπη της πορείας του και αφού έπεσε σε χωράφι, στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ. Όπως φαίνεται, ο Ηλίας Ψινάκης είχε άγιο, αφού βγήκε χωρίς ούτε μια γρατζουνιά από το όχημά του.

Η προσωπική του ασφάλεια που τον συνόδευε με δεύτερο όχημα, τον μετέφερε στο σπίτι του και δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This