Η Άννα Βίσση ξέχασε τη Μαρινέλλα!

Όσα είδε και άκουσε η «Εspresso» στη συναυλία της Άννας Βίσση μπροστά σε 60.000 κόσμο στο Καλλιμάρμαρο

Must Read

Και τι δεν είδαμε και τι (δεν) ακούσαμε στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο, με την τραγουδίστρια να τα δίνει όλα μπροστά σε 60.000 θαυμαστές, αλλά να ξεχνά επί σκηνής να αφιερώσει τραγούδι της στη Μαρινέλλα, σε αντίθεση με όσα είπε για τους Πλέσσα και Κόκοτα, με τον τελευταίο να δίνει τη δική του πολύμηνη μάχη στο νοσοκομείο!




 

Με τους διοργανωτές να τα έχουν όλα στην εντέλεια (ο κόσμος έμπαινε με τάξη, ενώ σε αντίθεση με τα του Ηρωδείου, με το εγκεφαλικό της Μαρινέλλας, υπήρχε στην είσοδο ιδιωτικό ασθενοφόρο για παν ενδεχόμενο), η συναυλία εξελίχθηκε σε… power of love, μια και είδαμε ουκ ολίγα ερωτευμένα ζευγάρια, με πρώτο και καλύτερο αυτό των Πηλαδάκη – Παναγιωτακοπούλου!

 

Ο επιχειρηματίας και το μοντέλο-ηθοποιός κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μπροστά στα φλας μετά την επανασύνδεσή τους! Εκεί ήταν και ο Νίκος Καρβέλας με τη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου, η οποία ήταν στην αγκαλιά του όλο το βράδυ.

O Νίκος Καρβέλας με τη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου

Δεν ήταν, όμως, οι μοναδικοί που έκατσαν από αγάπη υπερβολική στις πρώτες θέσεις του σταδίου, μια και ο φακός της «Espresso» εντόπισε, εκτός των άλλων, τον Αντώνη Ρέμο με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ, που του κρατούσε διαρκώς το χέρι, τον Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον άνδρα της ζωής της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και το πολυδιαφημισμένο ζευγάρι του καλοκαιριού, την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου με τον μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα! Με τις επιτυχίες της Βίσση διασκέδασαν και το νιόπαντρο ζευγάρι Γιάννης Κεντ και Μαρί Κωνσταντάτου και η συνάδελφος Μάγδα Τσέγκου με τον Πέτρο Κελέση!

Ο Αντωνης Ρέμος με τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ
Ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον άνδρα της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα

Είχαμε όμως και σόλο εμφανίσεις, μια και ο Κωνσταντίνος Αργυρός εθεάθη χωρίς την Αλεξάνδρα Νίκα, καθώς, επίσης, και η Josephine, που δεν είχε στο πλευρό της τον Νίνο!

Το φάουλ της «απόλυτης» σταρ

Όπως αναφέραμε και στην αρχή του ρεπορτάζ, η Άννα Βίσση μπορεί να μην ξέχασε να αναφερθεί στον Μίμη Πλέσσα, που είχε φύγει λίγες ώρες πριν από τη ζωή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον μοναδικό συνθέτη, αποχαιρετώντας τον με ένα δικό του τραγούδι, αλλά και στον ∆ημήτρη Κόκκοτα, που νοσηλεύεται εδώ και μήνες, όμως δεν είπε λέξη επί σκηνής για την περιπέτεια της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο και τη νοσηλεία της με εγκεφαλικό στο «Υγεία», όπου και εκείνη δίνει τον δικό της αγώνα.

Σημειωτέον ότι στο παρελθόν η Μαρινέλλα είχε δώσει το «παρών» σε συναυλία της Βίσση, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμησή της!

Πηγή: Εφημερίδα Espreso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This