Η Αντωνά παραδέχτηκε ότι θα συμμετείχε στην εκπομπή του Λιάγκα

Μαζί και στο γυαλί

Must Read

Η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα; Η νέα του αγαπημένη θα καθίσει λοιπόν στον καναπέ της πρωινής εκπομπή του ΑΝΤ1; H πρώην παίκτρια του «Survivor» έκανε δηλώσεις και ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.




Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στην εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, είπε: «Από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει πρόταση, δεν το έχω σκεφτεί». Αλλά στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σίγουρα είναι μια εκπομπή που πρωταγωνιστεί στην πρωινή ζώνη, οπότε θεωρώ ότι θα είναι πολύ ωραίο και το περιβάλλον και ότι σίγουρα θα περνάνε ωραία εκεί. Αν μου γινόταν πρόταση θα πήγαινα. ∆εν ξέρω, δηλαδή, αλλά μπορεί και να το σκεφτόμουν. Απλά αυτή τη στιγμή λίγο δύσκολα θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία». Πάντως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, βλέποντας το απόσπασμα, έκανε το δικό του σχόλιο για τη Μαρία Αντωνά. «Μεγάλο λάθος της Μαρίας αν πάει στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα. ∆εν μπλέκεις ποτέ τα προσωπικά σου με τα επαγγελματικά σου» τόνισε.

Να σημειωθεί ότι φέτος το καλοκαίρι ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά έκαναν γνωστή τη σχέση τους, με κοινά ταξίδια σε Πάρο, Τήνο, στο Λονδίνο, αλλά και με μπανάκια στη Βουλιαγμένη. Το ζευγάρι -παρόλο που δεν προκαλεί τα media με τις εμφανίσεις του- έχει γίνει πιο χαλαρό με την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά πήρε θέση όταν κάηκε ο πρώτος όροφος στο σπίτι του Λιάγκα στη Βουλιαγμένη, τονίζοντας ότι η φωτιά ήταν αληθινή και την έζησε και εκείνη, αφού μένει μαζί με τον παρουσιαστή, και δεν πρόκειται για ένα φανταστικό θέμα με σκοπό την τηλεθέαση.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This