Λαμπερός γάμος με συρτάκι για τον γιο του Έλληνα δισεκατομμυριούχου, Τζον Κατσιματίδη

Must Read

Χαρές για τον δισεκατομμυριούχο ομογενή Τζον Κατσιματίδη που πάντρεψε τον γιο του στον ίδιο ιερό ναό που ο ίδιος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Ο Τζον Κατσιματίδης Junior, γιος του 71χρονου ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ Gristedes και εταιριών παραγωγής ενέργειας, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μέγκαν στον Αρχιεπισκοπικό Kαθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, στη Νέα Υόρκη.

Το μυστήριο τελέστηκε στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά από τον πάτερ Άλεξ Καρλούτσο, ο οποίος είναι και νονός του γαμπρού.

Το ζευγάρι συνόδευσαν παράνυμφες, μεταξύ των οποίων Άντρια Κατσιματίδη, ενώ στο πλευρό τους, μέσα στο ιερό, στεκόταν η μητέρα της νύφης Ελίζαμπεθ Μοτζίλο.

Tζον και Άντρια

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια πριν από μερικές ημέρες έκανε λαμπερή δεξίωση με πλήθος καλεσμένων προκειμένου να γιορτάσουν το ευχάριστο γεγονός.

Μετά τον γάμο, ακολούθησε γλέντι στο ξενοδοχείο Pierre στο Μανχάταν, με εντυπωσιακό στολισμό και ελληνική μουσική. Το ζευγάρι μάλιστα χόρεψε συρτάκι αλλά και το «Ικαριώτικο» του Γιάννη Πάριου.

Δείτε επίσης:

Χώρισε η κόρη του δισεκατομμυριούχου Κατσιματίδη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This