Delivery με υπογραφή Ντίνα Νικολάου

Το νέο βήμα της βραβευμένης Ελληνίδας σεφ

Must Read

Στην εποχή του junk food υπάρχει πλέον ένα delivery που όχι μόνο δεν γεμίζει με ενοχές εκείνους που το παραγγέλνουν, αλλά φροντίζει και για την καλή τους υγεία.

Πώς γίνεται αυτό; Εύκολα, αν πίσω από κάθε πιάτο βρίσκεται η Ντίνα Νικολάου! Η βραβευμένη Ελληνίδα σεφ, που έκανε τους Γάλλους να αγαπήσουν την ελληνική κουζίνα, δίνει την ευκαιρία στους Αθηναίους να γευτούν τα μαμαδίστικα καθημερινά φαγητά της, απαλλαγμένα από λιπαρά, με την καλύτερη πρώτη ύλη και σε τιμές διανομής! Η ιδέα της δημιουργίας του Healthy Μαγειρευτό/Dina Nikolaou ανήκει στον γιο της, Στυλιανό Γρηγοριάδη, συνιδρυτή της startup StiQ, ο οποίος σκέφτηκε πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσαν όλοι να δοκιμάσουν το φαγητό με το οποίο εκείνος μεγάλωσε και το οποίο αγαπάει τόσο.

«Πρώτη φορά βγαίνει επώνυμο brand σε delivery, με όλη τη φροντίδα που αυτό περιλαμβάνει. Είναι φαγάκια που αγαπάει ο κόσμος και έχουν τη δική μου σφραγίδα. Αυτό σημαίνει ότι είναι απαλλαγμένα από λιπαρά, διότι απευθυνόμαστε σε κόσμο που έχει όλο και λιγότερη δράση, που βρίσκεται πίσω από ένα γραφείο. Οπότε πρέπει να τους δώσουμε έναν συνδυασμό βιταμινών και πρωτεϊνών, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν χωρίς να προσλαμβάνουν λιπαρά. Μέριμνα και στόχος είναι η καλύτερη πρώτη ύλη που μπορεί να υπάρχει στην αγορά. Αν η πρώτη ύλη δεν είναι καλή, δεν μπορεί να γίνει καλό φαΐ» αναφέρει η Ντίνα Νικολάου, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το νέο επαγγελματικό της βήμα. Τον ίδιο ενθουσιασμό μοιράζεται και ο γιος της, Στυλιανός Γρηγοριάδης: «Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι με τη μητέρα μου. Ο κόσμος που θα επιλέξει τα φαγητά της πρέπει να γνωρίζει ότι επιλέγει τα φαγητά μιας κορυφαίας σεφ, αλλά και μιας μαμάς που μαγειρεύει με αγάπη».

Τα φαγητά της Ντίνας Νικολάου μπορεί κανείς να τα παραγγείλει on-line από το DinaNikolaou-comfort.gr, καθώς και από όλες τις πλατφόρμες food delivery.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This