Δεν κρύβουν τον έρωτά τους Απόστολος Λύτρας και Θεοδώρα Παπαδοπούλου: «Ήμουν δίπλα του στην περιπέτεια που πέρασε»

Must Read

Πλήρη επανεκκίνηση στα προσωπικά του κάνει ο Απόστολος Λύτρας, μετά τον χωρισμό του από την Σοφία Πολυζωγοπούλου. Ο γνωστός δικηγόρος που προφυλακίστηκε για 3 μήνες μετά τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, απολαμβάνει πλέον των έρωτα στο πλευρό της Θεοδώρας Παπαδοπούλου, με την οποία είναι πλέον σε σχέση.

Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και 16 χρόνια, ενώ όπως λέει η νέα του σύντροφος, ήταν δίπλα του σε όλη τη δικαστική περιπέτεια.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Απόστολος Λύτρας  μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», επιβεβαίωσε τον νέο του δεσμό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη».




Όπως υποστήριξε, η κακοποιητική συμπεριφορά που επέδειξε, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του… «Δεν κρύβω τη σχέση μου. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του» δήλωσε στην εκπομπή.

Όσο για την εντυπωσιακή μεσίτρια, η ίδια δηλώνει ότι στάθηκε δίπλα στον δικηγόρο όλο αυτό το διάστημα που ο ίδιος κατηγορήθηκε για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του και κρατήθηκε προσωρινά: «Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και έναν μήνα σε σχέση κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο» ανέφερε η Θεοδώρα Παπαδοπούλου.

Δείτε επίσης:

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Απόστολο Λύτρα – Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This