«Λευκός καπνός» – Μαντώ Τζαβάρα και Μανώλης Παπαμακάριος έδωσαν τέλος στη μεταξύ τους διαμάχη έπειτα από πέντε χρόνια

Το πρώην μοντέλο είχε καταγγείλει ότι ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας την είχε δείρει και την είχε μαχαιρώσει

Must Read

Έπρεπε να περάσουν πέντε χρόνια για να θάψουν το τσεκούρι του πολέμου η Μαντώ Τζαβάρα και ο πρώην σύντροφός της και παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Μανώλης Παπαμακάριος, εις βάρος του οποίου το πρώην μοντέλο είχε καταθέσει μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση κατ’ εξακολούθηση, κλοπή, οπλοκατοχή και οπλοχρησία!




 

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Νικολάου ∆ιαλυνά τονίζεται πως την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση των δύο στο Κολωνάκι, όπου συμφώνησαν να δώσουν τέλος στη μεταξύ τους διαμάχη και να παραιτηθούν από κάθε αντιδικία και κάθε άλλη δικαστική ενέργεια. «Στο δικηγορικό γραφείο Νικολάου ∆ιαλυνά και συνεργατών πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το πρώην ζευγάρι Μανώλη Παπαμακάριο και Μαντώ Τζαβάρα. Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης και έναν επεισοδιακό χωρισμό επέλεξε να δώσει ένα πολιτισμένο τέλος, ένα όμορφο τέλος, όπως άξιζε γι’ αυτήν τη σχέση. Μετά από πέντε χρόνια σιωπής κρατούν μόνο τα όμορφα συναισθήματα που τους ένωναν και τις όμορφες στιγμές. Μια πολύ έντονη, δυνατή σχέση, με τα άσχημα και τα όμορφά της» αναφέρεται στην αρχή της ανακοίνωσης και στη συνέχειά της τονίζεται:

«Και οι δύο πλευρές αναγνώρισαν τα λάθη τους και ζήτησαν ειλικρινή συγγνώμη ο ένας από τον άλλον. Με πλήρη συνείδηση και κατάθεση ειλικρίνειας, αποφάσισαν να παραιτηθούν από κάθε αντιδικία και κάθε άλλη δικαστική ενέργεια».

Όλα άρχισαν τον Ιούνιο του 2019, όταν η γοητευτική επιχειρηματίας προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ της στο facebook, καταγγέλλοντας ότι ο πρώην σύντροφός της και πρώην άσος των παρκέ τη γρονθοκόπησε, τη μαχαίρωσε και της έκλεψε 20.000 ευρώ. Όπως υποστήριζε τότε το πρώην μοντέλο, είχε πέσει και άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον Μανώλη Παπαμακάριο.

Το πιο σοκαριστικό ήταν πως είχε μείνει δύο φορές έγκυος και ύστερα από τους ξυλοδαρμούς είχε αποβάλει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε ότι η όμορφη επιχειρηματίας είχε τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο, κάνοντας λόγο και για απόπειρα στραγγαλισμού!

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η όμορφη επιχειρηματίας τον Ιούνιο του 2019 είχε δηλώσει για τον άγριο ξυλοδαρμό της: «Ο λόγος που μου επιτέθηκε ήταν η αναφορά μου σε όλα αυτά που περνούσα μαζί του αυτά τα δύο χρόνια. Ήθελα να του πω να χωρίσουμε. Τότε πήγα να στείλω μήνυμα στη γυναίκα που κρατάει την κόρη μου για να καθυστερήσει να έρθει σπίτι. Ο Μανώλης θεώρησε ότι έστελνα το μήνυμα κάπου αλλού. ∆εν πρόλαβα να το στείλω και μου ορμάει, και πέφτω με την καρέκλα ανάσκελα. Ανεβαίνει από πάνω μου και αρχίζει να με γρονθοκοπεί..

Σύμφωνα με την ίδια, στη συνέχεια ο μπασκετμπολίστας άρπαξε ένα μαχαίρι και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το σαλόνι, όπου την τραυμάτισε με αυτό στο φρύδι. «Του πέφτει το μαχαίρι κάτω και σηκώνεται να πάει να βρει άλλο μαχαίρι. Μου λέει: “Τώρα θα σε τελειώσω”. Τότε είπα “αν δεν σηκωθώ να φύγω τώρα, θα πεθάνω”…» είχε καταλήξει το πρώην μοντέλο.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα: Η συγγνώμη του Παπαμακάριου στην Τζαβάρα για τον άγριο ξυλοδαρμό, λίγο πριν από τη δίκη του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This