Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θέλω δίπλα μου καλοπροαίρετους ανθρώπους, δεν σπαταλάω πια το χρόνο μου»

Must Read

Όσοι είχαν την τύχη να ακούσουν τη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου χθες το πρωί, θα κατάλαβαν πολλά για την διάθεση του. Ήταν φανερά στεναχωρημένος όταν αλλοιώνονται τα λεγόμενα του σε δηλώσεις που παίζουν σε εκπομπές.

«Δεν είναι ωραίο και είναι και κακό να απομονώνεις κουβέντες ή φράσεις για να βγάλεις θέμα» τόνισε ο αγαπημένος παρουσιαστής. Παράλληλα είπε πως πότε δεν έχει αρνηθεί να κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφους που τον περιμένουν κάτω από το ραδιόφωνο αλλά από εδώ και στο εξής, θα είναι πιο προσεκτικός.

Λίγες ώρες αργότερα μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε κάποιες σκέψεις με τους διαδικτυακούς φίλους λέγοντας πως τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει οι επιλογές και οι προτιμήσεις του και θέλει δίπλα του μόνο καλοπροαίρετους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ ότι άλλαξα… Δεν θέλω φασαρία, δεν θέλω τρελούς ρυθμούς… Δεν θέλω εντάσεις και διαφωνίες, δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Θέλω έναν περιποιημένο μυρωδάτο καφέ, αγαπημένη μουσική και καλοπροαίρετους ανθρώπους να μοιράζομαι μαζί του όνειρα. Να απολαύσω ένα καλό φαγητό, να καλαμπουρίζω, να γελάσω. Να έχω υγεία, καλοσύνη, ουσία και ποιότητα… Να ‘χω θάλασσα και ήλιο, σπίτι φιλοξενώ, γεμάτο με καθαρά βλέμματα ανθρώπων. Δεν σπαταλάω πια το χρόνο μου για τίποτα λιγότερο…». 

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This